Sportproducten voor onze Bredase activiteiten vind je hier

Foto: Sportshowroom.nl

Alle 182.000 inwoners opgelet: je hoeft niet meer een-voor-een sportwinkels op het web door te spitten voor jouw favoriete voetbalschoenen, hardloopschoenen of sneakers. Hier vind je alle schoenen en andere sportkleding eenvoudig terug op één site. Heb je nieuwe ASICS, Quecha’s of andere wandelschoenen uit de sale nodig, voor het plogging-event in West-Brabant?

Plogging-event? Juist ja, voor diegene die het nog niet voorbij hebben zien komen, hierbij een korte toelichting van dit geniale event: Runnerscafé en de ANWB organiseren sinds eind augustus een uiterst bijzondere vierdaagse-activiteit, waarbij sportief wandelen én zwerfvuil opruimen samengaan. Een win-win voor de community en de renners, die allemaal lekker actief bezig zijn en tegelijkertijd bijdragen aan het milieu van onze omgeving. Wandelaars, jong en oud, lopen door Etten-Leur, Breda, Roosendaal en Bergen op Zoom voor dit prachtige initiatief.

Ben je een voetballer? Voetbalschoenen van Nike, adidas en PUMA zijn dus ook te vinden in de etalages van Sportshowroom.nl. Zo kun je jouw gear voor de SAB Academie en andere sportverenigingen in Breda eenvoudig aanschaffen via filters van merken, maten, kleuren, webwinkels, modellen, collecties en nog veel meer. Sportshowroom biedt jouw het grootste sportassortiment van Nederland. Niet alleen met sportproducten zelf, maar ook met verhalen en inspiratie. Het is een bron aan nuttige informatie.

Welke schoenen jij het beste kan dragen tijdens de “Obstacle Run by Night” is een vraag die aan de hand van jouw manier van lopen, en de duur van de loop, helder wordt uitgelegd. Zo kom je met de juiste Nike Free Run’s, adidas Solar Boost’s of ASICS Gel Kayano’s aanzetten bij AV Sprint, of juist met een heel ander model. Merken houden namelijk rekening met verschillende soorten lopers en voetballers en delen deze info online.

Speel je het zaalvoetbaltoernooi bij Breda Actief, dan is het bijvoorbeeld wel leuk om te weten waar een indoor-schoen op gebaseerd is? Het biedt inspiratie voor jouw trucs en acties in de zaal. Voor onze wijksportcoaches en kids (en iedere andere zaalvoetballer) is het interessant om te weten welke schoen het beste bij jou past.

Of je nu een prof bent uit Aruba en meedoet aan het Internationaal Beach-Tennis Toernooi op Breepark, het Yogafestival in datzelfde park, of iets totaal anders, bijv. als recreatie sporter van de ietwat-gekke-en-altijd-gezellige Santa Run van Ginneken! Sportshowroom.nl is simpelweg een handige site om alles op één plek te vinden. Een nieuw concept met hart voor de sporter en oog voor de toekomst.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

0