Vijf NAC Breda Soccer Camps en vier Keeperskampen in de zomer

Foto: NAC Breda Soccer Camps

NAC Breda organiseert tijdens de zomervakantie vijf NAC Breda Soccer Camps en vier Keeperskampen voor kinderen van 6 tot en met 15 jaar.

In juli zijn er Soccer Camps en Keeperskampen op het sportcomplex van RKVV JEKA in Bavel (8 t/m 10 juli) en TSC in Oosterhout (11 t/m 13 juli). Van 7 t/m 9 augustus vindt er een NAC Breda Soccer Camp plaats bij RKVV DIA in Teteringen. Ook bij Zeelandia in Middelburg (13 t/m 15 augustus) en VV Bavel (14 t/m 16 augustus) worden NAC Breda Soccer Camps en Keeperskampen georganiseerd. Alle trainingen van de driedaagse Soccer Camps en Keeperskampen vinden dagelijks plaats van 9:00-15:00 uur.

NAC Breda Skill Games

Voetbal- en keepersplezier vormen de belangrijkste uitgangspunten van de Soccer Camps en Keeperskampen. Naast de NAC Breda Skill Games en diverse partijvormen staan een Meet & Greet met spelers van de eerste selectie van NAC Breda en een kinderpersconferentie op het programma. Na afloop mogen alle deelnemende jongens en meisjes hun eigen NAC Breda Soccer Camps-tenue houden en ontvangen ze een certificaat als herinnering aan drie dagen vol voetbal- en keepersplezier.

NAC Breda Meidenvoetbaldag

Op zondag 30 juni wordt er een NAC Breda Meidenvoetbaldag georganiseerd voor meiden van 6 tot en met 15 jaar op het jeugdcomplex van NAC Breda. De Meidenvoetbaldag staat onder leiding van gediplomeerde trainers en vindt plaats van 10:00 tot 16:00 uur.

  • Inschrijven kan via www.nac.nl/soccercamps.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden