Open dag van NAC Breda update

(L-R) Hannes Delcroix of RKC Waalwijk, Sydney van Hooijdonk of NAC Breda
Foto: NAC Breda

Aankomende zondag is het zover: de jaarlijkse Open Dag van NAC Breda. Vanaf 13:00 uur barst het feest in en rond het Rat Verlegh Stadion los en is er weer heel veel vermaak voor jong en oud!

Hieronder de belangrijkste informatie even op een rij.

Programma
We beginnen zondag om 13:00 uur de Open Dag met de spelerspresentatie op het podium, op de promenade langs het stadion aan de kant van de Lunetstraat. Evert van Huygevoort trapt af met een optreden en vervolgens neemt stadionspeakster Annie van Hooijdonk het woord om de spelers van NAC voor te stellen.

NAC open dag

Handtekeningjacht
Natuurlijk is er na afloop van de spelerspresentatie alle tijd voor het scoren van een handtekeningen en een foto met alle spelers en de technische staf van de Parel van het Zuiden. Zij zitten dit jaar verspreid over het hele terrein, inclusief op verschillende stations langs de rondleiding door het Rat Verlegh Stadion. Onder andere in de Fanshop en bij de stand van de Kidsclub is weer een speciale handtekeningenkaart verkrijgbaar. Leden van de Kidsclub kunnen bij deze stand een gratis exemplaar oppikken!

Speurtocht voor kinderen
Voor onze jonge supporters loont het om deze handtekeningenkaart helemaal vol te krijgen! Zoek tijdens de Open Dag alle spelers en trainers op de verschillende locaties, scoort hun handtekening en stuur een foto van je kaart (of waar je de krabbels op hebt gescoord) naar [email protected] met als onderwerp ‘Speurtocht Open Dag’. Vermeld in de mail je naam, adres en leeftijd en maak kans op leuke prijzen!

Merchandise
Vanaf de Open Dag is ook de nieuwe merchandise van NAC Breda weer beschikbaar! Met als belangrijkste item natuurlijk: de nieuwe wedstrijdshirts. De Fanshop is de hele middag geopend en hangt vol met de nieuwste items en ook buiten zijn de nieuwe wedstrijdshirts verkrijgbaar. Je kunt bovendien direct je shirt laten bedrukken bij de stand van 076 Textieldruk, direct naar de stand van de merchandise.

Activiteiten
Natuurlijk is er ook dit jaar weer heel veel te doen tijdens de Open Dag. Veel sponsoren van NAC zijn aanwezig met leuke stands, gadgets, activiteiten en meer. Daarnaast zijn ook alle supportersgeledingen aanwezig, kun je een kijkje nemen in de spelersbus, kun je zelf voetballen op de verschillende veldjes en kun je een potje FIFA spelen tegen niemand minder dan Menno Bouhuijzen! De gehele dag wordt muzikaal voorzien door de verschillende DJ’s over het terrein.

Horeca
Uiteraard is er deze dag voldoende eten en drinken te verkrijgen in en rond het stadion bij de verschillende horecapunten. Alle horecapunten accepteren deze dag de NAC Betaalpas of je kunt er met contant geld afrekenen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden