Vrije verkoop gestart van bekerduel tegen FC Emmen

Foto: Creative Commons / Martijn Mureau

Op dinsdag 29 oktober (20:45 uur) speelt NAC de eerste ronde van de TOTO KNVB Beker tegen FC Emmen geloot. De kaartverkoop voor dit duel begint voor seizoenkaarthouders vanaf vandaag.

Club van 1912
Voor leden van de Club van 1912 geldt dat zij deze bekerwedstrijd gratis kunnen bezoeken met hun eigen seizoenkaart. Zij hoeven hiervoor geen aparte kaart te bestellen. Hun stoel is automatisch gereserveerd en zij kunnen naar binnen met hun seizoenkaart, net als bij competitiewedstrijden.

Seizoenkaarthouders
​Voor seizoenkaarthouders gold dat zij de kans hebben gekregen om hun eigen plek terug te kopen tegen het gereduceerde tarief van €5,-. Inmiddels is deze periode ten einde en zijn de reserveringen vervallen.

​Vrije verkoop
De vrije verkoop voor dit bekerduel begint op donderdag 17 oktober (9:00 uur). Vanaf dat moment kunnen alle supporters de nog vrije plaatsen in het Rat Verlegh Stadion bestellen. Voor deze wedstrijd geldt géén ClubCard-verplichting.

Prijzen vrije verkoop
Een kaart voor NAC – FC Emmen op de B-Side of Vak G kost in de vrije verkoop €10,- voor volwassenen en €5 voor jeugd (tot en met 17 jaar) en 65+. Op de Ere- en Hoofdtribune kosten de kaarten €15,- voor volwassenen en €7,50 voor jeugd en 65+.

Verkoopkanalen
Zowel het terugkopen van de kaarten voor seizoenkaarthouders als de vrije verkoop verloopt via NACtickets.nl en de Service- & Informatiedesk. De S&I-desk is op werkdagen geopend van 9:00 tot 17:00 uur.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden