Steun jij samen met NAC Breda de voedselbank?

Foto: Jack Janssen Fotografie

De Voedselbank Breda helpt hulpbehoevende Bredanaars door ze tijdelijk te voorzien van voedselpakketten. Om deze mensen richting de Kerstdagen een steuntje in de rug te geven, organiseert NAC Breda meerdere inzamelacties. Op deze manier wil NAC Breda zoveel mogelijk lang houdbare producten inzamelen voor de Voedselbank Breda.

Ook onder supporters en sponsoren vraagt NAC Breda aandacht voor een inzamelactie. Voorafgaand aan de wedstrijd NAC Breda – FC Den Bosch, aanstaande vrijdag 13 december, zal er een grote inzamelactie plaats vinden. NAC Breda wil haar supporters en sponsoren vragen om één product mee te nemen naar deze wedstrijd. Op deze manier kunt u uw stadsgenoten die afhankelijk zijn van de Voedselbank een hart onder de riem steken!

Supporters kunnen voorafgaand aan de wedstrijd de producten inleveren aan de zijde van de B-side. Tussen het supportersplein en de Fanshop wordt een inzamelpunt opgebouwd om deze actie te faciliteren. Voor sponsoren is het inzamelpunt gevestigd voor De Parel, bij de ingang van de Hoofdtribune.

De Voedselbank Breda heeft een groot tekort aan onderstaande producten. NAC Breda wil haar supporters en sponsoren vragen om zich vooral op deze producten te richten.

  • Babyvoeding nummers 2 – 3 – 4
  • Luiers in de maten 4 t/m 6
  • Rijst/pasta
  • Pastasaus
  • Koffie
  • Conserven
  • Hagelslag/jam/choco pasta

Overige inzamelacties

In West-Brabant zijn er meerdere inzamelingsacties deze periode, waaronder het inzamelen van speelgoed, (halve) kerstpakketten en donaties met de actie Kerstgeschenk van en voor Bredanaars met Woonzorgcentrum Elisabeth als inzamelpunt. Heb je zelf een actie, laat het dan onze redactie weten.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden