La Vuelta Holanda vrijwilligers gezocht

Foto: La Vuelta Holanda

In augustus 2020 komt de Spaanse wielerronde naar Nederland, dat heb je vast gehoord. Op 16 augustus fietsen de renners van La Vuelta 194 kilometer door het West-Brabantse landschap, met start en finish in Breda.

La Vuelta Holanda zoekt vrijwilligers die willen helpen om dit internationale sportevenement tot een groot feest en succes te maken. Van eventregelaars voor langs het parcours tot promotiemedewerkers en mensen die bezoekers de weg wijzen: er zijn verschillende leuke jobs beschikbaar. Eventmakers werft samen met de 32 doorkomstgemeenten die de Ronde van Spanje volgend jaar aandoen in Nederland. EventMakers is het landelijke platform voor vrijwilligers in sportevenementen en verzorgt het vrijwilligersmanagement voor La Vuelta Holanda.

EventMakers verwacht veel aanmeldingen van sportliefhebbers en mensen die de eigen streek of gemeente goed kennen. Iedereen die gaat helpen om het evenement tot een succes te maken krijgt een mooi kledingpakket, gratis eten en drinken tijdens de werkdagen en natuurlijk een prachtige leerzame ervaring.  Er zijn wel een paar voorwaarden: 16 jaar of ouder en minimaal 2 dagen beschikbaar. Je kunt helpen op de eerste etappedag in Utrecht (14 augustus), de tweede etappedag in ’s-Hertogenbosch (15 augustus) of in Breda tijdens de derde en laatste etappedag in Nederland op 16 augustus. Daarnaast kan je jezelf ook beschikbaar stellen om te helpen bij de officiële tourtochten in het weekend voor La Vuelta in Utrecht (8 augustus) of Breda (9 augustus).

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden