Zaterdag 21 maart open dag Roeivereniging Breda

Foto:

Op zaterdag 21 maart organiseert Roeivereniging Breda van 10.00 tot 13.00 uur een open dag voor iedereen vanaf 11 jaar die wil kennismaken met de roeisport.

Neem een kijkje in het clubgebouw en de botenloods, oefen ‘droog’ op een roeiapparaat in de fitnessruimte en maak een korte roeitocht op de rivier de Mark onder begeleiding van een ervaren instructeur.

Jeugdroeiers

Jeugdroeiers gaan elke zondagochtend en vrijdagavond het water op. De jeugdinstructeurs leren je veilig roeien, waarbij plezier in de sport en gezelligheid met je teamgenoten een belangrijke rol spelen. Je leert ook alles over de roeitechniek, de boten en de verkeersregels op het water. In de winter is het ’s avonds te donker om te roeien en staat er elke vrijdagavond een workout op het droge op het programma. Voor gezellige activiteiten is bij Roeivereniging Breda ook volop ruimte. Voor alle jeugdleden worden in het komende roeijaar weer sportieve (onderlinge) wedstrijden en een meerdaags roeikamp georganiseerd. Ook zijn het jaarlijkse Halloweenfeest, het kerstdiner met disco en het spetterende zomerfeest met barbecue activiteiten waar de jeugdleden erg naar uitkijken.

Roeicursus volwassenen

Als beginnende roeier vanaf 18 jaar volg je bij Roeivereniging Breda de Crew Class cursus, waarin ervaren instructeurs je veilig en met plezier leren roeien. De Crew Class cursus duurt drie maanden, waarin je tweemaal per week in groepsverband instructie krijgt en alles leert over de roeitechniek, boten en verkeersregels op het water. Roeien is een technische sport die je in een team en individueel kunt beoefenen. Of het nu recreatief is in toerboten of op wedstrijdniveau in snelle smalle boten, bij Roeivereniging Breda kun je elk seizoen sportief genieten op het water.

Over Roeivereniging Breda

Roeivereniging Breda is opgericht in 1974 en is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Roeibond (KNRB). Roeivereniging Breda is gelegen op een schitterende locatie aan de rivier de Mark, op de grens tussen Breda en Terheijden (Bredaseweg 30 in Terheijden). Met circa 400 leden van 11 tot 80+ jaar kent de roeivereniging een bloeiend verenigingsleven. Info op: www.rvbreda.nl.

Open dag Roeivereniging Breda:

  • Datum en tijdstip:            zaterdag 21 maart 2020 van 10.00 uur tot 13.00 uur
  • Locatie:                            Bredaseweg 30, 4844 CL Terheijden
  • Meer info:       www.rvbreda.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden