NAC fans opgelet: uitverkoop in de NAC webshop

Foto: redactie

Op dit moment zijn we in afwachting van de KNVB over het restant van de competitie. Toch start NAC nu de jaarlijks terugkomende uitverkoop! Verschillende artikelen zijn flink afgeprijsd, dus het is zeker de moeite om de online Fanshop van NAC te bezoeken.

De actie geldt op alle nog beschikbare LEGEA teamkleding. Alle wedstrijdshirts zijn afgeprijsd naar €34,99, het trainingsshirt kost nog maar €19,99 en de wedstrijdbroekjes zijn nu €9,99. Vanwege het COVID-19-virus dat momenteel nog altijd heerst in Nederland is de NAC fanshop niet geopend, deze actie is dus alleen online! OP=OP!

Daarnaast is nog een extra ‘artikel’ te vinden in de webshop. Dit is geen fysiek artikel, maar een donatiemogelijkheid. De bespaarde korting zou (gedeeltelijk) aan een goed doel gedoneerd kunnen worden, bijvoorbeeld de Voedselbank of het initiatief Help Horeca Breda. Je kan al doneren vanaf €1,-, €2,50, €5,- of €10,-.

Dus wil jij nog een wedstrijdshirt, trainingsshirt of alvast dat korte wedstrijdbroekje voor de zomer? Of wil je doneren aan de Voedselbank? Ga dan nu naar de webshop van NAC! 

NAC Breda kapstok

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden