Inzamelactie bij het Rat Verlegh Stadion voor Voedselbank Breda en Club Kruimel

Foto: Creative Commons / Martijn Mureau

In deze periode waarin iedereen aan het COVID-19-virus denkt, leven er ook nog altijd meer dan één miljoen mensen in Nederland onder de armoedegrens. NAC steunt Voedselbank Breda en Club Kruimel om mensen uit de omgeving te voorzien van voedselpakketten en andere artikelen.

Op woensdag 29 april tussen 13:00 uur en 17:00 uur vindt er een inzamelactie plaats bij het Rat Verlegh Stadion.

NAC vraagt aandacht voor een inzamelingsactie. Er worden zo veel mogelijk lang houdbare producten en spellen ingezameld voor Voedselbank Breda en Club Kruimel. Door het COVID-19-virus ontvangen zij minder van de samenleving. NAC steunt deze organisaties met de aanstaande actie.

Er zijn heel veel verschillende producten welkom. De Voedselbank wordt heel erg geholpen door bijvoorbeeld: babyvoeding, pasta, pastasaus, koffie, hagelslag en chocolade pasta. Club Kruimel is met name op zoek naar: leesboeken, spelletjes voor de Xbox of PlayStation, Lego, Playmobile, tekenspullen, knutselspullen, buitenspeelgoed en voetballen.

In deze tijd is de hygiëne heel erg belangrijk. Hierdoor wordt er tijdens de inzamelactie gelet op de anderhalve meter afstand en werken we met handschoenen. NAC plaatst een drive-thru voor het afgeven van de producten. Daarnaast bij voorkeur graag verpakkingen die afgesloten zijn.

Wanneer je door de drive-thru rijdt is het voor de bestuurders makkelijk gemaakt, de kraampjes staan aan de linker kant van de auto, zodat de bestuurder alleen het raam van zijn auto open hoeft te doen. Het is ook mogelijk om lopend of met de fiets je spullen af te geven bij de kraampjes.

Dossier: NAC Breda

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden