Vaderdag-tip: scoor jouw NAC wielertricot

Foto: Boost Productions

Samen voor NAC en de Gemeente Breda hebben de handen ineen geslagen voor een uniek NAC-wielershirt.

Met de opbrengsten gaan beide partijen, in samenwerking met diverse supportersgeledingen en NAC, meer sfeer creëren rondom het Rat Verlegh Stadion buiten de wedstrijddagen.

Geel-zwarte NAC-wielertricot voor de (fanatieke) wielrenner

Met de start van de Vuelta 2020 in het vooruitzicht, die plaats zou vinden in Breda, hadden Samen voor NAC met de Gemeente Breda de ambitie om samen twee wielershirts op de markt te brengen. Door de huidige situatie is de Vuelta echter komen te vervallen en is er besloten volle bak in te zetten op een van de twee shirts: het geel-zwarte NAC-wielertricot.

Helaas is de mogelijkheid tot een heerlijk Avondje NAC in het Rat Verlegh Stadion nog even van de baan, maar we bieden de trotse NAC-supporter graag de mogelijkheid om zijn/haar liefde nu ook in een andere tak van sport te tonen. Het NAC-wielershirt is dé uitkomst voor de fanatieke wielrenner met een geel-zwart hart.

Het doel van de actie is erop gericht om geld op te halen om meer sfeer te creëren rondom het Rat Verlegh Stadion van NAC. Deze sfeer willen we creëren in de vorm van de ‘last mile’, een begrip dat uit Engeland is over komen waaien. Dit kan in de Bredase praktijk bijvoorbeeld de kilometer tussen café ’t Hoekske en het NAC-stadion zijn, een kilometer die veel supporters tweewekelijks afleggen richting het stadion. Die kilometer zou meer een NAC-signatuur moeten krijgen waarin historie en symboliek verwerkt worden.

In het design komen een paar mooie Bredase elementen terug. Zo vind je op de mouwen een silhouet van de Grote Kerk en het ‘Breda brengt het samen’ logo, wat duidt op de verbondenheid van Breda en deze bijzondere samenwerking met de Gemeente Breda. In een diagonale baan achterop het shirt staat de bekende NAC-kreet “Wij gaan niet opzij”, een ludieke knipoog naar het imago dat wielrenners hebben op de openbare weg. Verder zijn ook de drie kruizen van Breda en het NAC-logo op het fietsshirt aanwezig.

NAC Breda kapstok

Meer vaderdagsuggesties zoals een kapstok met de skyline van Breda, een NAC speen of pet >> Leuke NAC cadeaus om te geven en te krijgen!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden