Keuze compensatie regeling voorgelegd aan NAC supporters

Foto: Creative Commons / Martijn Mureau

Het seizoen 2020/2021 is bijna op zijn eind. Met nog acht speelrondes te gaan doet NAC nog volop mee in de strijd om directe promotie en speelt vrijdagavond tegen Jong Ajax.

“Helaas hebben wij wel het grootste deel van het seizoen moeten spelen zonder onze supporters.”, zo laat NAC weten op haar website. Zoals aan het begin van het seizoen afgesproken, staat hier een compensatie tegenover.

Alle seizoenkaarthouders hebben een mail ontvangen. In de mail verstuurd naar de reguliere seizoenkaarthouders staan drie opties toegelicht met betrekking tot de compensatieregeling. Klik onderaan deze mail op de button, voer je gegevens in en druk op de door jou gekozen optie. Heb je van ons geen mail ontvangen? Kijk dan even in je spambox. Staat de mail daar ook niet? Neem dan contact op met de service- en informatiedesk.  >>Deze is telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren <<

Optie 1: De supporter ziet af van enige vorm van compensatie over het seizoen 20/21.

Optie 2: De supporter ziet gedeeltelijk af van compensatie over het seizoen 20/21. De supporter ontvangt bij deze optie 10% korting bij aanschaf van haar/zijn seizoenkaart voor het seizoen 21/22.

Optie 3: De supporter ziet niet af compensatie over het seizoen 20/21 en wil dat alle wedstrijden die hij/zij niet heeft bijgewoond worden gecompenseerd.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden