Concurrentie van NAC Breda laat het liggen

Foto: Wikimedia

Gisterenavond verloor Go Ahead thuis van een veel sterker Vitesse en gaat vandaag zonder Foeke Booij verder. Dordrecht kon niet verrassen uit bij Willem II en Heracles werd thuis overklast door Heerenveen (1-4).

De zondagmiddag half 1 wedstrijd tussen PEC Zwolle en Excelsior eindigde in een 1-1 gelijkspel. Hierdoor is Excelsior nog niet veilig ondanks de 5 punten voorsprong op Heracles Almelo en NAC. Ook in Den Haag is men nog niet zeker na de nederlaag in Amsterdam. NAC was dit weekend de enige ploeg uit het rechterrijtje die won. Met o.a. de twee thuiswedstrijden tegen directe concurrenten Heracles en Dordrecht heeft NAC alles nog in eigen hand om de nacompetitie te ontlopen.

NAC zet goede reeks neer

In het eerste half uur werd niet gescoord afgelopen vrijdagavond, maar uiteindelijk stond er 3-4 op het bord en later op de avond werd de selectie in Breda zeer hartelijk verwelkomd. Het waren Falkenburg (de eerste twee),  Van der Weg en Seuntjes (1 minuut nadat ie Sarpong vervangen had), die voor de doelpunten zorgden voor NAC. Winnend coach Maaskant vond het een “een Avondje NAC met veel spektakel’ en dat was het! Onder zijn leiding werden 10 punten gepakt in de laatste 5 wedstrijden. Dat geeft de burger in Breda moed.

Stand onderin na 28 van de 34 wedstrijden

13. Excelsior 30 punten +1

14. Ado Den Haag 28 punten

15. Heracles Almelo 25 punten

16. NAC Breda 25 punten +3

17. Go Ahead Eagles 23 punten

18. FC Dordrecht 15 punten

Programma van NAC

  • SC Heerenveen – NAC Breda 4 april 2015
  • NAC Breda – FC Dordrecht 11 april 2015
  • Ajax – NAC Breda 19 april 2015
  • NAC Breda – Heracles Almelo 25 april 2015
  • AZ – NAC Breda 10 mei 2015
  • NAC Breda – FC Groningen 17 mei 2015

Ga voor kaartverkoop van de volgende wedstrijden naar de NAC website.

Dossier: NAC Breda

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden