De Graaf nieuwe hoofdtrainer van NAC Breda

Foto: Michelle de Vries / STIM fotografie

De 41-jarige oefenmeester promoveert daarmee van assistent- naar hoofdtrainer. De Graaf behaalde reeds het UEFA Pro-diploma. Dit is het hoogst haalbare diploma in Nederland, waardoor hij nu gerechtigd is om hoofdtrainer te zijn op het hoogste niveau.

Edwin nam vanaf het begin van de voorbereiding het hoofdtrainerschap al op zich, in eerste instantie tijdelijk. Hij zal in ieder geval dit seizoen de hoofdtrainer van NAC zijn, zo laat de voetbalclub uit Breda weten.

De Graaf speelde vier seizoenen voor NAC Breda en eerder ook voor Ado Den Haag, Excelsior, Feyenoord en voor RBC. In 2012 werd ie jeugdtrainer van Feyenoord, later assistent bij Ado Den Haag en vanaf vorig seizoen assistent bij NAC Breda onder Maurice Steijn.

Mattijs Manders:

“We hebben afgelopen seizoen van dichtbij kunnen zien wat Edwin in zijn mars heeft. Hij kent de weg die we zijn ingeslagen en we zijn dan ook blij te kunnen melden dat Edwin onze nieuwe hoofdtrainer is.”

Edwin de Graaf:

“Persoonlijk ben ik erg blij met het vertrouwen van de club om mij hoofdtrainer te maken. Ik ken NAC natuurlijk erg goed. Niet alleen vanuit mijn tijd als speler, maar ook van afgelopen jaar als assistent. Ik zie erg uit naar mijn eerste klus als hoofdtrainer.”

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden