Ga je mee naar de EK Atletiek 2016?

Ben jij ook dol op atletiek en lijkt het je SUPER GAAF om onze eigen nationale én SPRINT-topatleten aan te moedigen tijdens de eerste Europese Kampioenschappen in Nederland? Meld je dan aan bij onze EK-verenigingsambassadeurs Joke & Ben en ga met alle SPRINT-fans samen naar Amsterdam [6-10 juli 2016]!

Afhankelijk van het animo regelt SPRINT kaarten en vervoer naar Amsterdam. Leden van de Nederlandse atletiekverenigingen kunnen nu als eerste de beste kaarten kopen. Daarbij is samen bestellen, samen in één vak zitten in het Olympisch Stadion!

Potentiële EK-atleten van onze eigen vereniging zijn onze meerkampers Nadine Broersen, Anouk Vetter en Pieter Braun. Of zij zeker mee gaan doen, weten we natuurlijk nog niet een jaar van te voren. Daarnaast zouden er wel eens SPRINT-verrassingen in het deelnemersveld kunnen zitten. Ook leuk; op zondag is er een kans om zelf op het parcours van de marathon een 10KM te lopen!

De toffe EK-promofilm [mét Nadine en Anouk!]:

hier de info [over kosten, het aanmelden bij Joke & Ben en meer].

Het complete programma van de EK is te vinden op amsterdam2016.org/nl/programma.


Vrijwilliger worden

Vanaf juli t/m december 2015 werft de Atletiekunie in totaal maar liefst 1750 vrijwilligers waarmee zij samen gaan toewerken naar Athletics like never before! Lijkt het je leuk om mee te helpen tijdens dit evenement?

hier de info, functies, wat er van je verwacht wordt als vrijwilliger en wat je krijgt.

Aanmelden kan via amsterdam2016.org/vrijwilligers!

11728719_1053126034706522_5315337868627356865_o

Mocht je vragen hebben over bovenstaande info, dan kun je altijd contact opnemen met Joke & Ben, zij hebben als EK-verenigingsambassadeurs contact met de organisatie in Amsterdam: [email protected].

Bron: AV Sprint (zie website) | Altijd op de hoogte van het laatste Bredase sportnieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden