Vacatures Communicatieadviseur Sprint

SPRINT is volop in beweging. Er staan voor dit jaar weer veel mooie evenementen en activiteiten op de kalender. Voor onze afdelingen Loopsport, Baanatletiek en Commerciële Zaken zijn we daarom op zoek naar enthousiaste en ervaren communicatieadviseurs.

Op basis van het beleidsplan van de afdeling ontwikkel je communicatieplannen en voer je deze uit. Je kunt hierbij denken aan de communicatie voor activiteiten als Start to Run, Trailrunning, De Grote Clubactie, introductie van een SPRINT Clubkaart, wedstrijden als de SPRINT MastbosCross, NKJunioren en evenementen als de  Wings for Life World Run. Je post zelf berichten op social media en levert artikelen aan voor onze nieuwsbrief en website. Helemaal handig als je ook overweg kunt met WordPress.

Je werkt samen met andere vrijwilligers binnen de vereniging, je afdeling en leden van het communicatieteam (o.a. communicatieadviseurs, redacteuren, fotografen, vormgevers). Het communicatieteam bestaat uit een enthousiaste groep vrijwilligers. Veel van hen zijn in het dagelijkse leven ook als professional in dit  vakgebied werkzaam. Dus ook goed voor je ontwikkeling en je netwerk.

Een handje helpen?

Vind jij het leuk om de communicatie van SPRINT naar een hoger niveau te brengen? Heb je ervaring met marketingcommunicatie, interne communicatie, sponsoring, PR, evenementen, het schrijven van (web)teksten en/of projectmanagement? Steek je graag de handen uit de mouwen? En heb je een aantal uur per maand beschikbaar voor een rol als vrijwilliger bij SPRINT? Neem dan contact op met Miranda Vermeulen (bestuurslid communicatie), [email protected], tel 06 41699723.

Bron: AV Sprint (zie website) | Altijd op de hoogte van het laatste Bredase sportnieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden