Vrijwilligers in Breda worden in het zonnetje gezet

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Sportverenigingen in de gemeente Breda kunnen niet bestaan zonder vrijwilligers. Om deze vrijwilligers in het zonnetje te zetten wordt nu de verkiezing Clubhelden van de amateursport georganiseerd. Tennis Vereniging Haagse Beemden heeft nu Patrick Jansen genomineerd.

Wint Patrick Jansen ook de landelijke titel dan levert dat € 25.000,- op voor de clubkas van TVHB.

Zonder de energie, passie en liefde van vrijwilligers zouden al deze sporten niet kunnen bestaan. Nomineren kan daarom nu via https://www.adclubheld.nl/selecteer/dv/patrick2

Voor iedereen die bang is dat je de rest van je leven mailtjes en post gaat krijgen van het AD hebben we de voorwaarden helemaal doorgelezen. Als je 2x “nee bedankt” invult, dan krijg je enkel een telefoontje als je 250 euro gewonnen hebt en een paar keer een nieuwsbrief met informatie over de verkiezingen. Het mooie van een nieuwsbrief is dat je hiervoor met 1 klik weer kunt afmelden (altijd onderaan). Tot slot krijg je de 2 keuzes van Lotto. Gewoon niets aanvinken en dan kun je je stem uitbrengen. Daarna nog wel even in je mailbox de stem bevestigen.

Hopelijk is nu voor bijna iedereen de barrière weg om op Patrick te stemmen.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden