Dames Baronie op sponsorjacht

Foto: VV Baronie

Hard werken maakt hongerig! En met hard werken verdien je ook wat. Zo ook de dames van vv Baronie. Je kunt namelijk in de maanden juli en augustus met 25 % korting bij Tortillas Breda eten wanneer je het codewoord ‘Baronie dames 1’ gebruikt. Smullen dus!

Komend seizoen komt het 1e damesteam van vv Baronie uit in de 1e Klasse C! Daarbij gaan ze zo’n 2.200 km maken; van Roosendaal tot Alkmaar en via Hoogland weer terug. Een uitdagend seizoen als debutant in deze klasse, wat vraagt om de maximale inzet van speelsters en staf.

Sponsoring gezocht

Om deze inzet zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen, zijn de meiden nog op zoek naar sponsoring. De vele ritjes en het grote aantal kilometers zullen toch ergens van vergoed moeten worden. Alle bedragen zijn natuurlijk welkom. Er zijn zeker ook partijen die de Baronessen een warm hart toedragen; FC de Rebellen, Gemaco, BCB Cleaning, Mondenwerken.
Ook met de nieuwe trainingstenues moet het helemaal goed gaan komen! Dankzij LiN Training & Advies lopen de 22 speelsters straks weer helemaal in het nieuw. Dat ‘straks’ komt tevens alweer snel dichterbij. De wedstrijd- en bekerindeling is bekend en het trainingsweekend staat ook al voor de deur. Fit en gezond de competitie in.

Kom kijken!

Ben je benieuwd naar de dames van vv Baronie, wil je eens weten hoe ze spelen? De eerste bekerwedstrijd is uit bij Fortuna te Sittard, maar op woensdag 26 augustus spelen de dames voor de bekercompetitie tegen Prinses Irene vr 1 om 19:30 uur op de Blauwe Kei.
Kijk eens op www.facebook.com/baroniedames1 of mail voor informatie naar [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden