Insta-week van SPRINT-er Jake

Iedere 2 weken leent een SPRINT-er ons Instagram account en showt zijn/haar sportieve week bij vereniging.
Dit keer was het de beurt aan de 14-jarige Jake de Kok. Hij ging met alle andere junioren op kamp in Kasterlee (B)!

Jake is C-junior 2e jaars en traint in onze meerkampgroep bij Rian Jonkers (daarnaast traint hij ook bij Deltalent). Al op jonge leeftijd steekt hij de handen uit de mouwen voor onze vereniging; want hij helpt mee bij de evenementen van de Jeugd Activiteiten Commissie en is hij al even assistent pupillentrainer geweest.

Schermafbeelding 2015-04-06 om 22.49.32

Het SPRINT-kamp voor junioren bestaat uit activiteiten, vrije tijd, lekker eten en het voornaamste: weg zijn met de vereniging, elkaar (nog) beter leren kennen en natuurlijk FUN!
Deze keer organiseerde de junioren zelf de activiteiten. Jake heeft samen met Daan Walder (die ook al eens ons Insta account leende!), Stan Jacobs, Freek van Blerck en Rian Jonkers het kampprogramma in elkaar gedraaid en is daar heel tevreden over. Maar het leukste vond hij dat hij weer eens weg kon met SPRINT-vrienden die hij niet heel veel ziet.

Jake: “Als de kampleiding dit leest, wil ik ze super erg bedanken en ik kan niet wachten tot volgend jaar!”

Schermafbeelding 2015-04-06 om 22.48.43

Bron: AV Sprint (zie website) | Altijd op de hoogte van het laatste Bredase sportnieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden