Maak kennis met tennis bij TVHB

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Interesse om tennis te gaan spelen?  Inschrijven voor de verschillende lestypen is mogelijk via mijntennisles.nl; vul daar het inschrijfformulier in.

Om een goede planning te kunnen maken en alle leerlingen te kunnen plaatsen op tijden die voor iedereen uitkomt, raad ik aan om zoveel mogelijk middagen (jeugd) / avonden (senioren) aan te vinken. Wil je samen met een bekende in de lesgroep geplaatst worden, kun je dit natuurlijk aanvragen. Vermeld de betreffende persoon in ‘opmerkingen’, en ik zal kijken of het niveau en de opgegeven voorkeurstijden het toelaten.

Jeugdlessen

Wat zijn nu de mogelijkheden? Er is door de vereniging een nieuw jeugdplan gestart voor nieuwe leden. Een soort introductie aanbieding om de sport voor jonge kinderen laagdrempelig te houden.

TVHB jeugdplan

Voor kinderen die kennis willen maken met tennis biedt TVHB de mogelijkheid om gebruik te maken van het “Maak-kennis-met-tennis” abonnement. Hier kan je gebruik van maken zonder lid van TVHB te zijn. Als vervolg hierop kunnen kinderen lid worden van TVHB, waarbij een jeugd lidmaatschap voor een geheel jaar van toepassing is. Dit speciale jeugd lidmaatschap is voor kinderen t/m 10 jaar (op 1-1-2015); ofwel, voor alle kinderen die jonger zijn dan 10 of dit jaar 11 worden. Voor de training kan hierbij ingeschreven worden voor cursussen van 8 lesweken, in groepjes van 8 kinderen. Voor meer informatie en details over het jeugdplan verwijzen we naar de TVHB-website.

Jeugdlessen reguliere programma

Natuurlijk kunnen bestaande jeugdleden ook weer de lessen volgen. Via www.mijntennisles.nl kun jij je inschrijven voor de verschillende mogelijkheden.

Als je nog vragen hebt graag melden via [email protected] of 06-27064622.

 

Met sportieve groet,

Arthur Bosman Jansen (Tennistrainer TVHB)

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden