Steun de NK Atletiek Junioren!

Foto: AV Sprint

De Nederlands Kampioenschappen Atletiek voor Junioren komen dit jaar naar Breda. Niet alleen dit jaar, ook volgend jaar!

Om dit TOPevenement het beste te kunnen verwezenlijken zoeken we heel erg de samenwerking met onze eigen leden op. Dus heb je een beetje (of iets meer) hart voor je vereniging? Check dan wat je zoal kunt doen om SPRINT met de NK Junioren in 2015 én 2016 mooi in het daglicht kunt zetten.

Crowdfunding

Hoe gaaf is het dat je dit jaar als particulier een steentje kunt bijdragen!? Middels crowdfunding kan dit dus. Zoals het hoort krijg je hier ook wat voor terug! Dit zijn je opties:

€20,- ticket 1 dag + lekkere hap tijdens wedstrijd

€30,- ticket 2 dagen + 2 lekkere happen tijdens wedstrijd

Hoe doneer ik?

Maak het gekozen geldbedrag over naar het hieronder genoemde rekeningnummer. Vermeld daarbij het volgende: ‘crowdfunding NK Junioren’ je naam en de dag waarop je wilt komen (of welke 2 dagen, afhankelijk van type donatie). Wij zorgen er dan voor dat je op de lijst komt te staan op de gekozen dag(en) en dat je bij aankomst de consumptiebon voor de heerlijke versnapering ontvangt.

Rekeningnummer:
Stichting Sport Evenementen Sprint
NL94 RABO 0186 727 437

[meer info: [email protected]]

Vrijwilliger worden?

Om alles ook dit jaar weer in goede banen te leiden zijn we op zoek naar jouw hulp. Zonder vrijwilligers zouden we nergens zijn. Er is echt voor iedereen iets te doen en je ziet meteen de top van het aanstormend talent van Nederland aan het werk!

Meld je hier aan.

[meer info: [email protected]]

Sponsoren

Er zijn veel, héél veel mogelijkheden om als onderneming een steun in onze rug te kunnen worden. Van een supporterspakket naar een bord langs de kant, alles is mogelijk! Hieronder een aantal opties uitgelicht:

[meer info: [email protected]]

Bord langs kant

Voor maar €395,- komt een bord tijdens het evenement langs de atletiekbaan te hangen. Daarnaast komt je naam op onze website [www.nkjunioren.nl] én ontvang je 2 VIP-tickets!

Optie: geniet van een jaar langer exposure door je bord te laten hangen. Prijs per bord €375 voor
1 jaar extra, prijs per bord voor 2 jaar extra = €350 per jaar.

Supporter

Als supporter draag je een warm hart toe aan SPRINT en SPORTIVITEIT in Breda. Ontzettend belangrijk en zonder uw steun dus zeker geen bestaansrecht! Voor €200 [per jaar] komt uw naam op de website, op het sponsorbord bij de entree, op het sponsorbord op het podium én u ontvangt 2 VIP-tickets!

STANDS Medal Plaza

Tijdens de NK Junioren zullen de medaillewinnaars op een speciaal terrein worden gehuldigd. Tweemaal per dag op zaterdag en zondag en eenmaal op vrijdag wordt de wedstrijd tijdelijk stilgelegd voor deze huldiging. Het gehele publiek verzameld zich op de MEDAL PLAZA om de medaillewinnaars met een daverend applaus te feliciteren met hun 1e, 2e of 3e plek. Naast dat er tijdens de huldiging is hier publiek aanwezig is zorgen de vele standjes voor constante toestroom van publiek.

– Pagodetenten, elk 5x5meter. Er is natuurlijk een stroomtoevoer aanwezig.
– Invulling geheel naar eigen creativiteit, dus u heeft complete vrijheid!
– Huur van deze tenten is voor 3 dagen, en heeft een prijs van €750,- per stand.

Er komt een groot podium met daarnaast een pers ruimte voor interviews. De rest van de locatie wordt ingevuld door een catering stand vanuit SPRINT, externe catering en de sponsor tenten voor verkoop, sampling, tasting en/of promotie.

Bron: AV Sprint (zie website) | Altijd op de hoogte van het laatste Bredase sportnieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden