Insta-week: Wings For Life World Run

Foto: AV Sprint

Ons Instagram account werd twee weken geleend door het promotieteam van de Wings For Life World Run. Een mooie run met een mooi doel op zondag 3 mei [start in het Kasteel van Breda!] waarbij je zover mogelijk loopt tot je wordt ingehaald door de finishlijn (de Catcher Car).

Voor kinderen en jongeren zijn er speciale (kortere) runs. “Voor SPRINT is deze run extra bijzonder. Niet alleen houden we van Breda en willen we niets liever dan hardlopen door onze eigen stad, maar ook zijn er twee wheelers met een dwarslaesie lid van onze club. Deze wereldwijde run wordt speciaal gelopen ‘voor diegenen die dat niet kunnen’. 100% van het inschrijfgeld gaat naar ruggenmergonderzoek.”

Schermafbeelding 2015-04-22 om 15.56.08

Er zijn al lopers aangesloten bij dit SPRINT team, maar mocht je dat nog niet hebben gedaan en wel meelopen: ga dan op www.wingsforlifeworldrun.com/nl naar ‘teams’, zoek ‘SPRINT’ op in de zoekbalk en met het simpelweg invullen van je mailadres loop je SAMEN met ons voor het goede doel!

Sta je nog niet ingeschreven? Dan kan dat nog tot 28 april 13:00 uur.

Schermafbeelding 2015-04-17 om 10.28.21
Dit team geeft het stokje door aan Eva ’Snelle’ Vonk. Deze jonge juniore is een SPRINT’ster’ en laat haar SPRINT-weken vanaf begin mei zien.
Volg ons account!: www.instagram.com/av.sprint of zoek via de Instagram-app naar @av.sprint.

Schermafbeelding 2015-04-22 om 15.51.34

Bron: AV Sprint (zie website) | Altijd op de hoogte van het laatste Bredase sportnieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden