Sjoerd Ars in de basis tegen jong Ajax

Foto: Publiek domein

Trainer Maaskant laat aan Omroep Brabant weten hij goalgetter Ars (31) op gaat stellen tegen jong Ajax.  “Als ik ons publiek nu echt boos wil hebben, zou ik hem niet op moeten stellen. Maar ik ben niet aangenomen om ons publiek kwaad te maken. Dat lijkt misschien nu zo na twee wedstrijden, maar dat is niet het geval”.

Divine Naah keert na een schorsing terug in het team en speelt onder andere met Stam op het middenveld. Na twee nederlagen zijn twee overwinningen tegen jong Ajax en vier dagen later thuis tegen Dordrecht zeer gewenst.

NAC maakte gisteren bekend de beoogde spits eindelijk binnen te hebben. Afgelopen seizoen maakte hij voor NEC 28 doelpunten en is met NAC een contract voor twee jaar overeengekomen. In Nijmegen mocht hij na een jaar transfervrij vertrekken, hoewel hij nog een contract voor een jaar had. Ook voor andere ploegen in Nederland was hij al trefzeker. Zo maakte hij voor Go Ahead Eagles (33x), RBC (33x) en FC Zwolle (28x) al vele doelpunten in de jupiler league.

Drie jaar geleden was Ars ook in de picture voor een transfer naar Breda, maar toen konden de clubs niet tot een overeenstemming komen.

Sjoerd Ars over zijn transfer

Doelpunten van Ars bij NEC

Meer over NAC

 

Dossier: NAC Breda

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden