Inschrijving TVHB Open toernooi geopend!

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

We hopen ook dit jaar weer veel inschrijvingen te ontvangen en we gaan er samen met alle deelnemers, sponsors, vrijwilligers en supporters een sportief en gezellig toernooi van maken, dus schrijf je in!

Verder zoeken we ook nog een aantal leden die ons wil helpen bij de organisatie van het toernooi van dit jaar, volgend jaar en bij het zoeken naar sponsoren. Heb je interesse om ons te helpen, zie dan onderstaand bericht en neem gerust contact met ons op. Alvast bedankt!
Groetjes van de OTC!

Open toernooi commissie zoekt hulp!

Verder is het fijn als er gedurende de toernooiweek enkele leden zijn die ons willen helpen. Dit kan van alles zijn: van het opbouwen van het park op vrijdag 26 juni, het begeleiden van mensen naar de baan, hapjes brengen, loten voor de loterij verkopen tot opruimen van het park na afloop van de prijsuitreiking op 5 juli. Mocht je zin hebben om mee te helpen dan horen wij dat graag!

Verder ontbreekt dit jaar vooralsnog een hoofdsponsor. Na 6 fijne jaren hebben we helaas afscheid moeten nemen van hoofdsponsor Van Loon Elektrotechniek. Bij deze willen wij Emiel Herremans bedanken voor de fantastische ondersteuning in de afgelopen jaren!
Helaas hebben wij tot nu toe nog geen andere hoofdsponsor kunnen vinden. Sowieso heeft TVHB behoefte aan meer sponsoren. Wij hopen dat er iemand binnen de club op wil staan die samen met het bestuur en de diverse toernooicommissies na wil denken over we hoe we nieuwe sponsoren kunnen werven en die vervolgens concreet op zoek wil gaan naar mogelijke nieuwe sponsoren. Dus ben jij enthousiast, niet op je mondje gevallen én iemand die niet schuwt om bedrijven te benaderen, dan hopen wij dat je met ons of het bestuur contact wil zoeken.

Na vele jaren leuke jaren hebben wij als OTC na de editie van vorig jaar met elkaar besloten om het toernooi van 2015 nog te organiseren en daarna het stokje over te geven aan het nieuwe open toernooi commissie. Om te voorkomen dat een nieuwe commissie helemaal blanco moet beginnen is het handig dat toekomstige commissieleden alvast enkele dagen/avonden meedraaien met het toernooi van dit jaar. Hopelijk kunnen we dan voldoende kennis maar vooral enthousiasme meegeven aan leden van een nieuwe OTC. Dus lijkt het je leuk om een supergaaf evenement te organiseren en je steentje bij te dragen aan TVHB dan nodigen wij je uit om plaats te nemen in de OTC van 2016!

Groetjes van de OTC!

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden