Een mijlpaal voor het damesvoetbal bij vv Baronie

Foto: VV Baronie

Dat meisjes- en damesvoetbal landelijk een van de snelst groeiende sport is maakt ook vv Baronie mee. Op 7 juni 2015 viert vv Baronie het 10 jarig bestaan van het damesvoetbal binnen de club.

Een historie met diverse kampioenschappen, oprichting van diverse teams en veel uitjes & feest. Dat moet uiteraard gevierd worden. De dames van vv Baronie organiseren op zondag 7 juni een miniveldtoernooi voor alle damesteams uit de omstreken. Het toernooi wordt afgesloten met een feestelijke derde helft! (Oud)spelers, (oud)trainers, supporters, iedereen die het damesvoetbal een warm hart toedraagt is van harte welkom om dit mooie jubileum te vieren!

Het begon ooit het met één vrouwenelftal in de laagste klasse. Inmiddels speelt dames 1 nacompetitie om volgend seizoen uit te komen in de 1e Klasse en zijn er zowel op zaterdag als op zondag vele meiden en dames te zien op de velden. Op alle niveaus en in allerlei leeftijden! Voor de meiden en dames van vv Baronie is het duidelijk: damesvoetbal hoort erbij! Vanuit voetbalvereniging vv Baronie in Breda hebben zij zich de laatste jaren ingezet voor het meisjes- en damesvoetbal. Dit betekent spelen op hoger niveau, een uitbreiding van het aantal teams, maar ook meer en betere faciliteiten voor alle speelsters (jong en oud).

Opgeven voor miniveldtoernooi

Wil je met een team deelnemen aan het miniveldtoernooi? Geef je dan, voor 24 mei, op via [email protected].

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden