Haagse Beemden Loop zoekt vrijwilligers

Foto: Nico Koevoets

De Haagse Beemden Loop is een hardloopevenement dat geheel gerund wordt door vrijwilligers. Op zondag 31 mei vindt de loop wederom plaats. Naast het bestuur zijn er op 30 en 31 mei meer dan 100 vrijwilligers nodig om alles op rolletjes te laten lopen. Zonder al deze vrijwilligers kan het evenement eenvoudigweg niet plaatsvinden.

Vrijwilligers gezocht

NAC zal nacompetitie gaan spelen en wanneer ze de tweede ronde winnen (na eerst 16e te worden), spelen ze dan op zondag 31 mei een thuiswedstrijd. Dit is dus tevens de dag dat de Haagse Beemden Loop plaats vindt. Verschillende vrijwilligers en verkeersregelaars hebben een NAC seizoenkaart en hebben reeds aangegeven naar NAC te zullen gaan die dag.
De organisatie is daarom nog op zoek naar vrijwilligers die hun beste beentje voor willen zetten en mee willen helpen om deelnemers en bezoekers een onvergetelijke dag te bezorgen. Er zijn zeer veel verschillende activiteiten: het evenemententerrein en hindernissen (voor de Trail Run) op- en afbouwen, inschrijvingen verzorgen, startnummers en medailles uitreiken, water en sponzen uitdelen, lunchpakketten samenstellen, verkeer regelen, fruit snijden, meefietsen, toezicht houden en ga zo maar door. Kortom voor iedereen is er wel een geschikte functie.

Loopt u zelf niet (meer) hard, doet uw partner mee als deelnemer of gaat deze naar NAC op 31 mei en wilt u ook graag wat om handen hebben die dag, meld u dan aan als vrijwilliger! Dit kan via de website: http://www.haagsebeemdenloop.nl of door een e-mail te sturen naar [email protected]

Inschrijven met loopshirt
Ook mensen die liever hardlopen dan meehelpen zijn natuurlijk nog steeds van harte welkom. Er kan nog steeds worden ingeschreven via de website, met korting tot 24 mei. Daarna is alleen nog inschrijving op de dag zelf mogelijk. Nieuw dit jaar is dat lopers een functioneel loopshirt kunnen mee bestellen bij hun inschrijving. Een shirt met het nieuwe logo op de borst in fluorescerend geel. De loper is daarmee dus ook goed zichtbaar in het donker.

Vernieuwd Trail Run parcours
Na het succes van vorig jaar is besloten de Trail Run een vervolg te geven. Het parcours en de hindernissen zijn nog eens goed onder de loep genomen. Het resultaat is een deels herzien en langer parcours (8,5km), een betere verdeling van de hindernissen en ook meer hindernissen. Welke hindernissen de deelnemers tegen gaan komen, is nog een verrassing, zeker is wel dat het een uitdagend parcours is met zowel natuurlijke als toegevoegde hindernissen.

Meer informatie over de Haagse Beemden Loop is te vinden op www.haagsebeemdenloop.nl of https://www.facebook.com/haagsebeemdenloop

Ook vrijwilligers gezocht voor…

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden