De Breda Bears Lacrosse zijn van start

Foto: Breda Bears

Met grote dank aan honk- en softbal club Jeka heeft Breda Bears Lacrosse een stuk veld waar de eerste ballen gegooid en gevangen kunnen worden. Hier zijn ze  vanaf maandag 7 september van start met de eerste lacrosse training.

Ze krijgen de kans van Jeka om de trainingen te starten en te ervaren hoe succesvol Breda Bears kan zijn. De aankomende tijd zullen ze elke maandag en vrijdag trainen van 19:00 uur tot 20.30 uur. Na de training is er natuurlijk tijd voor een drankje en een gezellig gesprek.

Lacrosse is een teamsport die gespeeld wordt met een kleine, harde, rubberen bal en een stick. Aan de stick zit een netje van plastic en touw, waarin de bal gevangen en gegooid wordt. In de aanval is het doel om te scoren, door de bal in de goal van de tegenstander te schieten. Hierbij gebruik je dus de stick om de bal al rennend, gooiend en vangend over het veld te bewegen. Qua verdediging is het doel de tegenstander van het scoren te weerhouden en om de bal af te pakken ofwel door gebruik van je stick, bodychecks of goede positionering. Meer informatie is te vinden op www.bredabears.nl.

Nieuwsgierig? Kom dan naar het Jeka-veld. Stuur een mailtje naar [email protected] om je aan te melden en meer informatie.

Meer informatie?

  • Maandagen en vrijdag in september
  • Tijd: 19:00 – 20:30
  • Locatie: Langveld 6 Breda
  • Facebook: BredaBearsLacrosse

de Breda Bears

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden