Insta-week: Eva ‘Snelle Vonk’

Anderhalve week leende onze ‘Snelle Vonk’ Eva het uitleen Instagram account. Ze is 15 jaar en zit in 4 VWO op het Newmancollege in Breda.

Naast school, lezen en lol trappen met haar vrienden, sport ze fanatiek bij SPRINT. Al vanaf de A pupillen traint ze bij onze club.

Inmiddels is ze B-juniore en traint op woensdag in de algemene BC-groep bij Bram Hommel. Daarnaast kan ze haar snelheid kwijt tijdens de specialisatietrainingen sprint/horden van Leo van der Meide op dinsdag en zaterdag.

eva1

Tijdens haar #SPRINTweek op Instagram was ze druk met wedstrijden. Meteen de dag nadat ze thuis kwam van vakantie liep ze een nieuw PR op de 100m (gefeliciteerd!) tijdens een ‘avondje SPRINT’: één van de avondwedstrijden dit seizoen. Twee dagen later stond ze met het B-meiden team klaar voor de competitie en op Hemelvaartsdag nóg een wedstrijd in Gorinchem! Samen met een hele delegatie SPRINT-atleten.
eva2

de ‘Snelle Vonkjes’ Eva en zusje Silke samen tijdens een estafette. 

eva3

Eva geeft het stokje door aan Luna Jansen van het Wheelchair Racingteam. Check www.instagram.com/av.sprint voor haar #SPRINTweek.

Bron: AV Sprint (zie website) | Altijd op de hoogte van het laatste Bredase sportnieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden