De 40 van Breda

Alle afstanden lopen tijdens de Singelloop – leuk en nog voor een goed doel ook! De ’40 van Breda’ wordt georganiseerd door enkele leden van Sprint en biedt je een unieke kans om eenmalig alle afstanden (5+10+21+familieloop=40 kilometer) te lopen tijdens de 30e editie van de Singelloop op zondag 4 oktober in Breda.

Iets te ver? Geen nood!
Vind je het toch iets te ver, dan kun je je ook inschrijven als DUO via www.40vanbreda.nl, dan bepaal je zelf wie welke afstanden loopt. De 40 van Breda biedt enkele leuke voordelen; zo krijg je een mooi functioneel loopshirt, er zijn clinics & trainingsessies, wij regelen de inschrijving en er is geregeld dat we bij alle afstanden vooraan in het startvak mogen starten. Verder hebben we op de dag zelf onze eigen uitvalsbasis (camper) op het Chasséveld met goede verzorging.

Ons doel
Er een leuke dag van maken en zoveel mogelijk geld inzamelen voor de goede doelen Driving Nurses (voor kinderen in arme landen) en Stichting MUS (kinderen helpen om te gaan met het Usher Syndroom).

Sponsoren
We hebben al 50 inschrijvingen en een aantal leuke sponsors, MAAR we zijn nog op zoek naar meer sponsors, en natuurlijk zijn ook nog meer lopers welkom. Inschrijven kan nog via www.40vanbreda.nl daar vind je ook meer informatie over de goede doelen en de mogelijkheden om ons te sponsoren.

Bron: AV Sprint (zie website) | Altijd op de hoogte van het laatste Bredase sportnieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden