Word jij voorzitter van de Mastboscross?

2014-02-02 Mastboscross-2044

Op 31 januari 2016 vindt voor de 47e keer de SPRINT Mastboscross (SMBC) plaats. Hiervoor zijn we op zoek naar een enthousiaste voorzitter van het SMBC-bestuur, die kan functioneren als een projectmanager. In deze functie doe je veel leuke ervaringen op en je leert een hoop leuke mensen kennen.

De SMBC valt onder het Nationale Lotto Crosscircuit; daarmee zal je ook gevraagd worden de andere crossen te komen bekijken en zal je binnen Breda bij de evenementen betrokken raken. Het is echt een leuke ervaring om eens alle aspecten van een wedstrijd te zien.

Taken
Voor dit driedaagse evenement ontwikkel je alle interne en externe organisatorische vaardigheden (of kun je op z’n minst allemaal benutten). Je gaat leiding geven aan de organisatie van de SMBC. Deze wedstrijd krijgt een eigen organisatie met -naast een voorzitter- een secretaris, penningmeester en bestuursleden logistieke zaken, accommodatie, algemene/bestuurszaken (ondergetekende) en wedstrijdorganisatie (de wedstrijdleider van de AU). Enkele rollen zijn reeds ingevuld, deels moeten we het team nog vormen.

Interesse?
Vind jij het leuk om er een fantastische cross van te maken en daarmee SPRINT wederom goed op de kaart te zetten? Steek je graag de handen uit de mouwen en heb je een aantal uur per maand beschikbaar voor een rol als vrijwilliger bij SPRINT? Neem dan contact op met ondergetekende via [email protected]

Jeroen van Nunen (bestuurslid wedstrijdzaken)

Bron: AV Sprint (zie website) | Altijd op de hoogte van het laatste Bredase sportnieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden