NK Junioren zoekt vrijwilligers en juryleden

150410_vrijwilligers2

Op vrijdag, zaterdag en zondag 26, 27 en 28 juni vindt op onze atletiekbaan de grootste baanwedstrijd van Nederland plaats. Het NK Junioren is voor de jonge Nederlandse atleten de kans zich met elkaar meten op het hoogste niveau. In 2012 mocht SPRINT ook al het NKJ organiseren.

Honderden atleten zullen zich melden in Breda. SPRINT staat dus voor een geweldige uitdaging dit evenement in goede banen te leiden. Jij kunt dit als lid van onze vereniging van dichtbij meemaken!

Juryleden en andere vrijwilligers
Ben je jurylid? Geef jezelf dan op bij John van Zundert, van de Jury Commissie. Geen jurylid? Geen probleem! Ook jij kunt met je neus boven op deze kampioenschappen zitten! Geef jezelf op als vrijwilliger bij Niels Huismans, de vrijwilligerscoördinator.

Samen kunnen we dan dit jaar (en misschien ook volgend jaar) aan deze jonge, talentvolle Nederlandse atleten een geweldig kampioenschap presenteren.

Aarzel niet en meld je aan! Of vul meteen het aanmeldformulier in op deze site

Bron: AV Sprint (zie website) | Altijd op de hoogte van het laatste Bredase sportnieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden