Loopsportberichten

SPORTIEF WANDELEN-GROEP OP DINSDAGOCHTEND OM 9.30 UUR

Hou jij van flink doorwandelen (6 km per uur) en powerwalken? Kom dan een keer bij de dinsdagochtend- (of zondagochtend-, zie hieronder) groep meedoen.

Onze SW-groep kan best wat uitbreiding van enthousiaste leden gebruiken!
Het is heel goed voor je conditie en bovendien heel gezellig.
Meld je vooraf even aan in het clubhuis bij de coördinator of stuur een mail aan [email protected]
Ellen van der Zande/Arny Otten
Tot ziens!

TRAINEN OP ZONDAGOCHTEND OM 9.30 UUR, NU OOK MET EEN WANDELGROEP!

Op zondagochtend kun je lopen in een groep op C-niveau en op D/E-niveau. We starten vanaf 9.30 uur. Het clubhuis is natuurlijk ook open. Begin mei zijn we ook met een nieuwe wandelgroep begonnen, ook met de starttijd 9.30. Er wordt goed doorgewandeld.

Sportief op zondag
Start je zondagochtend sportief en doe mee! Meld je vooraf even aan bij [email protected]

Marc van Dorst

OP ZOEK NAAR NIEUWE ENTHOUSIASTE TRAINERS

Je bent een sportieve man/vrouw die ook voor een groep durft te staan én je draagt SPRINT een warm hart toe. Dan is het misschien best een leuk idee om zelf een vaste groep te gaan trainen!

Assistent-trainersopleiding
Lijkt je dat iets? Dan zijn wij op zoek naar jou: wij zoeken namelijk nieuwe trainers voor alle sportieve niveaus; ook voor de wandelgroepen! In het najaar start bij SPRINT weer een nieuwe assistent-trainersopleiding (LT2), zodat je goed voorbereid aan de slag kunt gaan.

Interesse?
Heb je interesse om na een gedegen voorbereiding een vaste groep onder je hoede te nemen, praat hier dan eens over met je coördinator of stuur een mail aan de secretaris van de loopafdeling. Hij verwijst je dan door naar de juiste coördinator. Mail naar secretaris via [email protected]

Bron: AV Sprint (zie website) | Altijd op de hoogte van het laatste Bredase sportnieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden