Landelijke CD finales in Breda

Afgelopen weekend werd de landelijke CD competitiefinale gehouden op onze eigen baan in Breda. De bbram aap brameste 12 ploegen na de 3 voorrondes gaven acte de presence. Drie van de vier SPRINT ploegen hadden zich hiervoor weten te plaatsen. De SPRINT ploegen wisten geen potten te breken. De meisjes C en de meisjes D werden 11e en de jongens C, die zich als 12e hadden geplaatst stegen goed naar plaats 8. Zij scoorden dan ook ruim meer dan bij hun beste wedstrijd in de voorrondes. De meisjes D jc benkskebleven 100 punten achter hun beste totaal en de meisjes C konden hun sterke eerste wedstrijd bij lange na niet benaderen en scoorden zelfs 400 punten minder.
De persoonlijk beste prestatie kwam op naam van C meisje Zoë Meyer, zij verbeterde het clubrecord op de 80m en bracht dit op 10,21s, dit najochem ver 2dat ze ook al een pr van 10.31m had gestoten met de kogel. De misser van Silke Vonk bij ver maakte Lara Schortemeyer dolblij dat ze voor de punten had ver gesprongen en nog eens een dik pr ook. Silke bleef bij de 80m horden heel net niet onder de 13s, 13.01s voor haar. En Jinke Prinsen wierp met een pr van 27.74m voor de punten bij speer. Bij de jongens C zagen we de come back van Jochem Holleman, hij wist zelfs de punten op ver te pakken met 5.55m, Sjoerd Pastoor kon niet achterblijven en verbeterde zich tot 5.41m. Kjell Broos knalde de 4kilo kogel naar een goede 12.05m, helaas wil de discus in
wedaan hoog 2dstrijden nog niet zo ver als in de training. Ook de 4×100 ging voor de JC sneller dan alle eerdere wedstrijden dit jaar. Daan Hoogers pakte de nodige punten met 1.75m hoog en 15,38s op de 100m horden. Bij de meisjes D was het Eline Kamps die uitpakte met 9.97m kogel, Sheenaii Muntslag was niet tevreden met haar 8,36s op de 80m maar dit zorgt nog wel voor heel veel punten. Net zoals haar horden in 10,23s. Daan de Reijdt liep een goede 1000m in 3.29,48min. Aniek Bloemers wierp een goede speer met 24.33m.
Helaas dus geen podium voor de jongste junioren van SPRINT,  maar met 3 ploegen in de landelijke finale is heel mooi en betekent dat er alleen nog maar verbetering mogelijk is.

Alle uitslagen zijn hier te vinden

Bron: AV Sprint (zie website) | Altijd op de hoogte van het laatste Bredase sportnieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden