Hockeysters van Push verliezen eerste thuiswedstrijd

Na de valse start van vorige week (9-0 uit bij Kampong) bleef het in Breda tot aan het begin van de tweede helft spannend. Na de snelle openingstreffer bleef de 0-2 lang uit, waardoor een stunt tegen de internationals van Amsterdam mogelijk leek. Push bood goed tegenspel, maar delfde uiteindelijk het onderspit met 0-3.

Een mooie opkomst bij de eerste thuiswedstrijd in de hoofdklasse. Het publiek werd niet teleurgesteld. “Verliezen is niet erg, als we maar met opgeheven hoofd het veld kunnen verlaten”, aldus coach Stan Huijsmans. Ook de hockeyjeugd was zeer content met de handtekening die bij o.a. Ellen Hoog gehaald kan worden na de wedstrijd. Eerder dit jaar nog uitgeroepen tot beste speelster ter wereld. International Eva de Goede maakte de eerste twee doelpunten en Kitty van Male de derde.

Voor echt gevaar wist de Bredase aanval niet te zorgen. De komende wedstrijden zal Push moeten zorgen voor meer dan één strafcorner en doelpunten. En die kansen zullen er gaan komen. Degradatiekandidaat Push speelt vrijdag 2 oktober thuis tegen Oranje Zwart.

 

 

Dossier: Fotoreportages

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden