SPRINT-vrouwen weer Nederlands Kampioen!

Foto: AV Sprint

Een thriller, noemde BNdeStem het. Dat was het ook. Het was ONTZETTEND spannend.

Maar, met alle trots kunnen we weer onze dames onthalen: we zijn weer KAMPIOEN!!

Sprint_Nederlands_Kampioen

De vooravond van..

De dames van SPRINT hadden het in eerste instantie niet zo snel verwacht, maar het is ze echt gelukt. In aanloop naar de NK Teams deze zaterdag in Vught, verscheen een artikel in de BNdeStem:

Podium voor Sprint

Podium is mogelijk.. Ja joh? Ja echt!

Het hoogst haalbare ook, want zelfs met een team dat niet helemaal op volle kracht is (we missen Femke van der Meij op de SPRINT, Nadine en Anouk hebben zware meerkamp achter de rug, aantal blessures hier en daar), hebben we nog steeds een topteam, bestaande uit internationale toppers die zich plaatsen voor de Spelen, Nationale toppers en veelbelovende talenten voor de toekomst. Die gezonde mix zorgt ervoor dat we extra trots kunnen zijn.

Sprint_NK_Teams

vlnr: Nadine Broersen (die kennen we allemaal), Eva Vonk (1ejaars B-juniore!), Paulien Lockhorn (ons werptalent!). Precies dit plaatje typeert dit leuke team: de jonge talenten naast het ‘grote voorbeeld’, maar samen 1 doel. WINNEN.

WINNEN

En dat doel behaalde ze vandaag. Goed gestreden, prachtige prestaties (check ze allemaal hier) en mooi aangemoedigd. Het was aan het einde ontzettend spannend, want tot en met het laatste onderdeel leek het erop dat de dames op plaats twee zouden eindigen. Door een valse start en dus een diskwalificatie van het Phanos team (die 1e stonden) op de 4x400m, pakte SPRINT toch de titel, en eindigde Phanos als tweede. Een beetje dubbel gevoel geeft het wel, maar het maakt ons niet minder trots op onze topdames.

Aantal mooie tweets die voorbij kwamen:

Bron: AV Sprint (zie website) | Altijd op de hoogte van het laatste Bredase sportnieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden