Voorzitter gezocht Haagse Beemden Loop

Foto: Nico Koevoets

De huidige voorzitter van de Haagse Beemden Loop legt per 1 januari 2016 haar functie neer. Dit betekent dat het bestuur op zoek is naar een nieuwe voorzitter. Iedereen die denkt de kar van de Haagse Beemden Loop te kunnen trekken, wordt uitgenodigd om te reageren.

Heb jij bestuursbloed door je aderen lopen? Loop jij warm om het gezicht van het gezelligste hardloopevenement van de Haagse Beemden te worden? Word dan voorzitter van de Haagse Beemden Loop!

Gezicht van de HBL

Als voorzitter van de Haagse Beemden Loop ben je het gezicht van het evenement. Je vertegenwoordigt de Haagse Beemden Loop naar buiten toe gedurende het jaar. Je zit zowel de vergaderingen voor van het gehele bestuur/organisatie als van het dagelijks bestuur. Op de dag zelf heb je o.a. de taak om genodigden te ontvangen en reik je de prijzen aan de winnaars uit.

Inwerkperiode

De huidige voorzitter treedt per 1 januari a.s. af. Tot die tijd word je door de huidige voorzitter begeleid en leer je alles over deze belangrijke functie (dus hoe eerder je reageert, hoe langer de inwerkperiode!). Daarna neem je het stokje van haar over. Maar je staat er ook dan niet alleen voor: het zeer actieve en ervaren bestuur helpt je waar nodig.

De Haagse Beemden Loop in het kort

De HBL behoort tot de grotere evenementen van Breda. Samen met het Giegeldonkse Carnaval is de HBL het meest bekende evenement van de Haagse Beemden en vindt elk jaar plaats op de laatste zondag van mei. Er zijn afstanden voor iedereen: 10 en 15 km voor zowel wedstrijdlopers als recreanten, 5 km voor recreanten en wheelers, de Trail Run voor avonturiers en de familieloop voor kinderen van 4-12 jaar.
Naast de verschillende afstanden is er muziek, zijn er diverse horecagelegenheden en zijn er kinderattracties. Kortom, voor zowel de lopers als voor de supporters en het publiek wordt goed gezorgd.

Meer informatie? Kijk op www.haagsebeemdenloop.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen