Brittanique heeft een speciale wens voor haar overleden oma

Foto: Britannique Baert
Brittanique beoefent de sport Baton Twirling/majorette bij de vereniging Glitters in Prinsenbeek. Samen met haar coach Sandra Haarbosch traint zij 4 uur per week. Door het harde werken heeft Brittanique in juni van dit jaar een mooie prijs ontvangen. “ Star of the day”.
Deze prijs word door de jury uitgereikt aan een opvallende optreden. Brittanque viel op door haar glimlach tijdens haar performance. Op dat moment ging het eigenlijk helemaal niet lekker met Brittanique. Haar oma lag in het ziekenhuis. Na het ontvangen van deze prijs is Brittanique die zelfde avond nog naar haar oma gegaan om haar de video van haar routine en de prijs “star of the day” te laten zien. Helaas is dit het laatste geweest wat Brittanique met oma heeft kunnen delen.

Star of the Year verkiezing

Brittanique maakt nu kans om “ Star of the Year” te worden. Deze titel wilt ze speciaal opdragen aan haar overleden oma, Liza. Die nu een sterretje aan de hemel is. Help jij Brittanique om haar laatste wens voor oma te vervullen?
Je kunt Brittanique helpen door op haar te stemmen met de letter E . Klik op de link en plaats de lettere E als reactie onder het facebookbericht over de verkiezing van Star of the Year.
Heel hartelijk bedankt namens Brittanique Baert en coach Sandra Haarbosch van Glitters dance en twirlvereniging Prinsenbeek.
Brittanique Baert

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden