Sneller fit door trager trainen bij Fit20

Foto: Fit20

De fit20 studio van Yoran van Dalsum aan de Marksingel 2a vierde onlangs haar 1-jarig bestaan. fit20 Breda richt zich op mensen die weinig tijd hebben en gebaat zijn bij persoonlijke begeleiding.

Tijdens een individueel programma wordt er met de klanten in 20 minuten per week gewerkt aan een betere conditie. Zonder omkleden en zonder te transpireren wordt de focus gelegd op de spieren in benen, buik, rug, borst en armen. De zes verschillende oefeningen zijn intensief en worden gecontroleerd in slow motion uitgevoerd. In minder dan een half uur staat de klant weer buiten.

De succesformule van fit20 groeit snel. Inmiddels heeft Yoran van Dalsum al meer dan vijftig collega’s in Nederland en België, allemaal met een eigen studio. “Het was heel spannend om voor mezelf te beginnen, maar die stap in het diepe is het meer dan waard geweest,” vertelt Van Dalsum. “Eigen ondernemer zijn is voor mij een positieve stap geweest. Na mijn baan als gymleraar is dit heel anders werken, waarbij de overeenkomst toch zit in het effect van sporten en bewegen: klanten gaan altijd vol energie weer de deur uit. Ze laden op door te sporten.”
Van Dalsum: “Het concept van fit20 is zo krachtig en onderscheidend dat het me helpt in de relatie met mijn klanten. fit20 doet wat het belooft: het houdt je spierconditie op peil waarmee je een basis hebt naast eventuele andere sporten die je beoefent. Klanten voelen zich gewoon fitter en dat stralen ze uit. Ik ben nog steeds overtuigd van de gouden formule van fit20 en zie dat gespiegeld in mijn klanten.”

Sneller fit door trager trainen

fit20 staat voor 20 minuten intensieve training in slow motion. De fit20 trainingsmethode is gebaseerd op wetenschappelijke studies en zorgt onder meer voor sterkere spieren, verbeterde stofwisseling, een betere afvoer van afvalstoffen en beter zuurstoftransport. In 20 minuten per week wordt gewerkt aan een toename van de cardiovasculaire conditie. Kortom: meer energie. 

Over fit20

Fit20 is een High Intensity Trainingsmethode (HIT) gebaseerd op wetenschappelijke studies en onderzoeken. fit20 heeft in Nederland 52 studio’s verspreid over Nederland en vijf in-company studio’s bij Siemens, Yokogawa, Randstad, Thuiszorg West Brabant en Ahold. In 2015 breidt fit20 uit naar het buitenland. Iedere fit20 studio is ingericht met hoogwaardige apparatuur. Alle personal trainers bij fit20 zijn deskundig opgeleid voor de meest effectieve begeleiding van de klant.

Wil je een keer proefdraaien? Bel dan naar 076 – 760 2852 of mail naar [email protected] voor een afspraak.

Fit20 Breda Yoran

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden