Run2Day Night Trail Clinic

Foto: Run2Day

Hardlopen in de wintermaanden betekent vaak kiezen voor het asfalt. Op zoek naar lantaarnpalen en veilige stukken fietspad. Maar het kan ook anders! Over de bos- en heuvelpaden trailen waarbij je het licht zelf op je hoofd draagt. Avontuurlijk lopen, waarbij je geconcentreerd moet zijn om het goede pad te kiezen en de ondergrond in te schatten. En dat in winterse omstandigheden! Run2Day is daarom ‘proud’ sponsor geworden van de Petzl Night Trail in Bergschenhoek. Meer informatie kun je vinden in de online agenda van Stappen & Shoppen en op de Facebookpagina van Run2Day.

Goed voorbereid met de Run2Day Night Trail Clinic in Breda/Dorst

Wil jij weten of een Night Trail iets voor jou is? In het donker lopen, op ook nog eens onverhard terrein én met een lampje op je hoofd, kan best even wennen zijn. Run2Day organiseert daarom samen met MudSweatTrails, New Balance en Petzl trailclinics. Tijdens de clinics krijg je tips en trics op gebied van trailrunning, kun je New Balance trailschoenen testen en krijg je een lampje om tijdens de clinic mee te lopen. Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar per clinic. Schrijf je daarom snel in via de onderstaande link. De kosten voor de clinic bedragen 7,50 euro. Heb je na de clinic de smaak te pakken? Doe dan mee aan de Petzl Night Trail en ontvang 7,50 euro korting op je inschrijfgeld!

Waar en wanneer?

In Breda/Dorst op 02 December a.s. om 19.00 uur verzamelen bij Boswachterij Dorst. 19.30 start clinic. Meteen inschrijven doe je via deze link.

New Balance Test

Tijdens de clinic staat er een paar New Balance 910 trailschoenen voor je klaar. Deze trailrunningschoen van New Balance zorgt voor extra stabiliteit op verschillende ondergronden. De schoen heeft een grof profiel voor meer grip tijdens je trailrun. De bovenkant is extra stevig, net als het hielgedeelte en de neus. Zo zijn je voeten beschermd tegen takken en stenen.

Bron: Stappen & Shoppen

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden