Decathlon opent winkel op Breepark

Het kan zijn dat je Decathlon al kent door de de pop-up store in de Karrestraat. Of door te shoppen bij een van de andere vijf vestigingen in Nederland of bijvoorbeeld Antwerpen. Deze week opende de sportketen de deuren op Breepark (bekend als de Bavelse Berg).

De Franse sportketen Decathlon biedt een breed assortiment voor zo’n 65 sporten. Uniek aan de Bredase vestiging is dat je de sportartikelen ook kan uitproberen in onder andere een hockeykooi, op een loopband, op sportvelden, aan tafeltennistafels en in een fitnessruimte.

Stimulans voor het sporten in Breda

Mario Kramer, vestigingsdirecteur van Decathlon, vertelt: “De opening van deze vestiging zal mensen uit Breda en omgeving motiveren om deel te nemen aan sport. Ik vind het mooi wanneer mensen blij verrast een nieuwe sport ontdekken nadat ze het in en net buiten onze winkel hebben kunnen uitproberen.” In samenwerking met lokale sportverenigingen, goede doelen en scholen zal de winkel sportieve evenementen en activiteiten gaan organiseren.

Goede bereikbaarheid

De winkel aan de Bavelseparklaan 20 is goed bereikbaar en heeft 320 gratis parkeerplaatsen ter beschikking. Decathlon is van maandag tot en met woensdag en op vrijdag van 10:00 tot 20.00 uur open, op donderdag van 10.00 tot 21.00 uur, op zaterdag van 10:00 tot 18:00 uur en op zondag van 12:00 tot 17:00 uur.

Decathlon vestiging Breda

 

Breepark Breda

Vanaf 2 januari 2016 zal ook McDonald’s in Breepark de deuren openen. Vanaf de zomermaanden zal Kinepolis in tien zalen films vertonen en in het najaar volgt de grote MaVer multifunctionele evenementenhal voor onder andere beurzen, concerten en dance events. Ook komt er een Subway, restaurant, bowlingbaan en kinderspeeltuin. Daarnaast bevindt zich op de voormalige vuilstort een natuurgebied van zeven hectare en een bedrijventerrein.

 

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden