Baronie dames 1 schrijft historie

Foto: VV Baronie
Na een spannende afsluiting van het voetbalseizoen 2014/2015 met daarbij 4 nacompetitie wedstrijden, waarbij de laatste met twee maal 15 minuten werd verlengd en in het nadeel van de dames van vv Baronie vr1 met penalty’s werd beslecht is het wel gelukt. vv Baronie dames 1. is gepromoveerd naar de Eerste Klasse.
Deze 1e Klasse gaan de dames in met een selectie van ruim 22 speelsters! Het team van trainer Bas Liebregts, wat varieert in leeftijd tussen 15 en 32 jaar gaat voor het eerst in de geschiedenis van het damesvoetbal bij vv Baronie in de eerste Klasse spelen.

Uitbreiding van selectie en staf

Een uitbreiding van de selectie met daarbij talent vanuit de jeugd (Yasmine Makni – jongens C2), vanuit andere regio’s (Elsbeth de Roon & Elza Weijers) als vanuit de hoofdklasse (Carlijn Timmermans – DSE) moet ervoor zorgde dat de dames met verstrekking het nieuwe seizoen tegemoet gaan.
Ook de staf krijgt een uitbreiding. Trainer Bas Liebregts had afgelopen seizoen al zijn handen vol aan al die vrouwen en nu het er nog meer worden is dat alleen niet te doen. Rob uit Breda, de mental coach en keeperstrainer draait ook komend seizoen mee. Daarnaast is Stefan van Duffelen aangetrokken voor de technische ondersteuning van Liebregts.
Uiteraard blijven de dames van vv Baronie zoekende. Met liefde zouden ze nog wat randzaken ingevuld willen hebben. Voor de ouderen in het team zou een verzorger een wens zijn, een vlagger die de formulieren wilt invullen ziet de Staf als ideaal. Oftewel; een vlaggende verzorger welke de randzaken oppakt?

Selectie seizoen 2015/2016 vv Baronie dames 1

Baronie 1 damesvoetbal
Nikola Jakiel, Pia de Wilt, Yasmine Makni, Loes Krabben, Karen Segers, CĂ©line Saeijs, Pauline Benneker, Laura Peeters, Anneke Stins, Coco vd veer, Madelon Graus, Laura Nieberg, Sanne Kivits, Beau Lemmens, Brit Hermans, Carlijn Timmermans, Sacha van Heemsbergen, Elza Weijers, Caroline Goudswaard, Marieke vd Harst, Elsbeth de Roon, Eveline van Dun.
Staf
Bas Liebregts, Stefan van Duffelen en Rob de Wilt.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden