Raaimoeren gesloten wegens de verbouwing

Wij zijn verheugd te kunnen mededelen dat de Gemeente Breda onlangs goedkeuring heeft gegeven voor een nieuwe turnhal in Breda, waar BredaGym hoofdhuurder van zal worden. De nieuwe turnhal zal komen in de sporthal van de Raaimoeren. Het streven is dat deze per 1 september 2015 al in gebruik zal worden genomen. Dit heeft wel de nodige consequenties voor de huidige gebruikers van deze zaal. De verbouwing zal al per 8 juni beginnen.

Natuurlijk moeten jullie nu niet buiten turnen, maar de gemeente heeft een goed alternatief geboden voor deze periode. Jullie zullen samen met enkele turnmaterialen tijdelijk naar de gymzaal aan de Wandelakker verhuizen. Wij hopen uiteraard dat dit voor u niet te veel hinder met zich meebrengt.

Na de zomervakantie hopen we direct terug te kunnen keren naar de Raaimoeren, waar ons dan een prachtige nieuwe turnhal staat te wachten, waarbij de lessen met nog veel meer diversiteit en mogelijkheden gegeven zullen gaan worden. Droom maar vast met ons mee over de trampolinebaan en een blokkenkuil waar je veilig je salto’s kunt leren.

Vanaf MAANDAG 8 JUNI zullen de lessen van BredaGym onder leiding van Astrid Nieland tijdelijk verhuizen naar de gymzaal aan de WANDELAKKER 64 te Breda. De laatste les voor de zomervakantie is hier op maandag 13 juli.

Wij gaan er vanuit dat deze lessen met ingang van maandag 7 september weer vervolgd zullen kunnen worden in de Raaimoeren. Mocht dit niet het geval zijn ontvangt u hier tijdig bericht over.

Bron: Breda Gym

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden