In 10 stappen naar de perfecte bh en bikini

Foto: Naron

Terug van een heerlijke vakantie op Gran Canaria, was deze blog voor jou schrijven het eerste wat ik deed bij thuiskomst. Want wat daar allemaal weer rond liep aan zwabberende tieten door slecht zittende bikini’s en bh’s?! Het deed me pijn aan de ogen!

Voor deze blog heb ik daarom ontzettend veel zin om je weer eens te updaten over bh’s en bikini’s passen, zeker als je een grote cupmaat hebt. Of je nu een dure of goedkope bh koopt, je móet echt telkens deze 10 stappen volgen om te weten of de bh of bikini perfect is voor jou. In de paskamers van Naron helpen wij je daar natuurlijk bij, maar als je online je bh of bikini koopt of bij een collega van ons, doe dan ook deze 10 stappen check .

De 10 Stappen Check

  1. Doe de beugels onder je borsten.
  2. Sluit de bh/bikini op de rug op de loste stand.
  3. Doe nu pas de armen door de schouderbandjes.
  4. Verstel de schouderbandjes zodat de borsten halverwege de bovenarmen zitten.
  5. Ga met de rechterhand in de linker cup en lift de borst van links naar rechts in de cup. Doe hetzelfde met de linkerhand en de rechterborst. Je haalt hiermee de huid onder de oksels weg voor een slanker effect.
  6. Trek de beugels onder de oksels omhoog zodat er onder de borsten geen stof teveel zit. De beugel omsluit als het goed is nu volledig de borsten en prikt nergens.
  7. Stel de schouderbandjes nogmaals strakker totdat de tepels recht naar voren wijzen. Je borsten ogen super stevig en smal. Jij lijkt veel minder zwaar als je een grote bh maat hebt.
  8. Controleer of de cups niet bovenop insnijden, anders is de cupmaat te klein.
  9. Controleer of er niks aan de zijkanten uitpuilt, anders is de cupmaat ook dan te klein.
  10. Controleer door de armen omhoog te doen of de beugels perfect onder de borsten en tegen het lichaam aansluiten. Ook mag de rugband niet opkruipen, anders is de omvang te groot.

Het lijkt heel wat, maar als je eenmaal de juiste bh maat hebt gekozen, dan zijn deze stappen ’s morgens bij het aantrekken in no time gepiept. Kijk maar naar het filmpje. Doe je bh ‘s morgens eventjes met wat extra aandacht aan en hij zit de hele dag op zijn plek. Ditzelfde geldt voor je badkleding. Jíj bent op je aller-slankst en dus allermooist. Hoe goed voelt dat?!

Recent schreef ik al een blog over het kiezen van de juiste cupmaat die je terugvindt op www.naron.nl/blog. Deze blog kan je extra helpen bij het kiezen van de juiste bh maat. Ook is de bh-maat calculator een super handige tool. Wil je meer tips & tricks, kijk dan ook eens bij www.naron.nl/shop-tips.

Heb je vragen naar aanleiding van deze blog? Reacties of suggesties? Mail mij of laat het weten via Facebook. Ik ben super benieuwd…

Tot BLOGwoensdag. Joane vR

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen