ME Hairdressers ontvangt acht nominaties Coiffure Award 2017

Foto: Team ME Hairdressers

Trots zijn ze. Supertrots. Want ME Hairdressers heeft maar liefst ACHT nominaties voor de Coiffure Award in de wacht gesleept. Dé meest felbegeerde haarmodefotografie wedstrijd, georganiseerd door Schwarzkopf Professional en Vakmagazine Coiffure.

Een topprestatie van het team van ME Hairdressers, waar ze keihard voor gewerkt hebben. Vanaf 2008 operationeel in Breda.

De M van Maurice

Maurice den Exter neemt op 22-jarige leeftijd de kapsalon van zijn vader over in zijn geboortedorp Made. Binnen een jaar maakt hij er de place-to-be van in Brabant onder de naam M&E Kappers in Made, Zevenbergen en Raamsdonksveer, Oosterhout en Breda. Echtgenote Vivienne den Exter-Backx is verantwoordelijk voor de persoonlijke sturing van het team. “We zijn continu bezig met de laatste ontwikkelingen in haarmode.”

Coiffure Award 2017

Viviënne: “Hier hebben wij als team zo hard aan gewerkt, en het is meer dan verdiend! We zijn constant bezig met innovatie. Je wilt als salon natuurlijk kwaliteit leveren, en deze Coiffure Award is een goede afspiegeling van het hoog niveau waar wij altijd naar streven. We zijn namelijk al 14 jaar in de running voor deze Award. Dat zegt toch wel dat je als team goed bezig bent. En dat kan alleen als je allemaal hetzelfde doel hebt en allemaal even fanatiek bent. En soms sleep je elkaar door de moeilijke momenten heen. Daar ben je een hecht team voor. En als je als beloning 8 keer wordt genomineerd is dat wel even een kippenvelmoment.”

Nominaties

Het publiek zal de winnaar van de categorie Consumer bepalen (zie hieronder). Voor alle andere categoriën is een vakjury. “We zijn onder andere genomineerd voor de categorieën Talent of the Year, Haircolor Technician en Dames en Heren.  Maar het meest trots zijn wij op de nominatie Team Award. Op 7 mei is de uitreiking, en natuurlijk zullen wij met een heel team aanwezig zijn. Wat de uitslag ook zal zijn, wij voelen ons nu al winnaars!”

 

Reacties