Ruim 50 jaar een begrip in Bavel

Foto: redactie

Al bijna 52 jaar is Bastiaansen een begrip in Bavel. Sinds jaar en dag zorgen Henneke en Geert Bastiaansen met hun team voor een unieke shopbeleving in het hart van het dorp.

Een grote verbouwing, waarbij de complete inrichting is vernieuwd én ruim 500 m2 aan winkeloppervlakte is toegevoegd, heeft de winkel nóg meer inspirerend en trendy gemaakt.

‘Stilstand is achteruitgang’, aldus het ondernemerspaar. Waar sommige zelfstandigen zich gedeisd houden en voorzichtig blijven, nemen Henneke en Geert Bastiaansen het risico en gaan een stap verder. Hun klanten inspireren op alles wat met mode te maken heeft, is wat ze willen uitstralen met hun grootse modestad.

Bastiaansen Bavel Kleding

‘We willen met dezelfde geest verder in de toekomst. Klanten kunnen dus de service van ons verwachten zoals ze die van ons gewend zijn, maar dan in een compleet nieuw jasje. Het team is compleet na de versterking van extra winkeladviseurs die zijn aangenomen om alle afdelingen te voorzien van de beste know-how op het gebied van mode en trends. ‘Uiteindelijk zijn alle afdelingen op zich staande winkels onder één dak. Dat biedt direct de mogelijkheid om van shoppen een dagje uit te maken met het hele gezin met het gemak van gratis parkeren voor de deur. Want met de shop-in-shop van Van Arendonk Schoenmode is het aanbod voor een totale outfit compleet. En in ’t Stadshart’, het fashion café dat is toegevoegd aan de winkel, kan worden genoten van een heerlijke lunch’.

Bastiaansen Bavel Mode

 

Reacties