SpringBreakSeppe een waar succes!

Foto: Yorick Bleijenberg

Vier dagen vrij nemen, om dan alle dagen uit een vliegtuig te springen. Sommigen gruwelen ervan, maar voor de dappere onder ons is het een unieke ervaring. De parachutisten van Skydive ENPC wisten er afgelopen weekend in ieder geval wel raad mee.

Het hemelvaart weekend was vorig jaar al ongekend populair bij de zogenaamde para’s dankzij de eerste SpringBreakSeppe. Een break gekenmerkt door een lang weekend springen op de eigen club met flink ervaren gastparachutisten. Zo zijn er onder andere mooie wingsuit sprongen gemaakt, waarbij je met een vleugelpak door de lucht flaneert. Ook konden de leerlingen volop springen, vooral op de windstille dagen sprongen de beginnelingen als zwermen naar beneden.

Buiten de leden konden ook de onervaren mensen in de parachutesport terecht voor een snelle duik in het diepe. Samen met een ervaren tandemmaster sprongen zij het vliegtuig uit voor een duosprong. Dit alles werd vastgelegd op de gevoelige schijf. Als kers op de trouwtaart heeft ENPC een huwelijksverzoek in goede banen geleid. Al met al werden tijdens het evenement 1200 vrije vallen verzorgd en de organisatie kijkt mede daarom terug op een geslaagde editie van SpringBreakSeppe!

De club is geopend vanaf vrijdagmiddag tot en met zondagavond.

Wil je zelf leren parachutespringen of wil je jezelf eenmaal laten gaan in een duosprong? Kom dan langs op de club of bekijk de website www.enpc.nl!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen