Hoogste punt Ginneken Gezond

Foto: Ginneken Gezond

Ginneken Gezond bouwt aan een nieuw gezondheidscentrum in hartje Ginneken. Samen met drie huisartsen, een psychologiepraktijk, een praktijk voor Logopedie & Dyslexie, een apotheek, een fysiotherapiepraktijk, Thebe Wijkverpleging en een tandarts gaat men het Ginneken voorzien van multidisciplinaire zorg waarin nauw wordt samengewerkt.

Op vrijdag 23 juni is het hoogste punt bereikt van de nieuwbouw van het Gezondheidscentrum Ginneken Gezond aan het Schoolakkerplein in Breda.

Het unieke aan dit centrum is dat al deze disciplines bij elkaar zitten in één gebouw. Het doel van dit centrum is kwalitatief hoogstaande zorg te leveren door middel van samenwerking echter met behoud van de eigen identiteit. Op deze manier dragen alle partijen bij aan een gezond Ginneken en Breda in het algemeen.

Dit nieuwe gezondheidscentrum is een mooi voorbeeld van innovatie en efficiency in de eerste lijns-zorg waarbij de patiënt kan vertrouwen op vertrouwde zorg in een nieuw ‘jasje’.
Op vrijdag 23 juni hebben alle betrokken partijen gevierd dat het hoogste punt van het in aanbouw zijnde pand is bereikt. Zie bijgevoegde foto. Het pand van Ginneken Gezond is centraal gelegen in het Ginneken aan het Schoolakkerplein op de hoek van de burgemeester Middelaerlaan.
De openingsdatum is gepland op 1 oktober 2017.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen