ZomerOndernemers Amerstreek-Breda van start

Foto: ZomerOndernemer

ZomerOndernemer is deze week opnieuw gestart in de regio Amerstreek-Breda. Jongeren tussen de 15 en 22 jaar kunnen kosteloos deelnemen aan het ondernemersproject in de zomervakantie.

Tijdens het project ervaren jongeren hoe het is om te ondernemen. Begeleid door trainers starten de deelnemers de komende weken een eigen bedrijf. Het project duurt zes weken en begint met een driedaagse training bij Incubator in Breda.

Iedere week is er een bezoek aan een ervaren ondernemer. Dit jaar bezoeken ze de volgende bedrijven: Zomer Advocaten en Mebu in Oosterhout, Breda Print in Breda en Go B.V. wederom Oosterhout. In de tussentijd werken de deelnemers aan hun bedrijf. De ideeën voor de eigen onderneming lopen zeer uiteen, zoals fotografie, een konijnen café, computer reparatie, kleding design en meer. Op vrijdag 25 augustus sluiten ze het project af met een feestelijke kick-out bij de Rabobank Amerstreek waarbij de jonge ondernemers hun bedrijf presenteren aan het publiek. Iedereen is welkom!

Titel Zomerondernemer 2017

Het is dit jaar de derde zomer dat in de regio Amerstreek-Breda wordt georganiseerd. Naast Amerstreek-Breda is ZomerOndernemer ook in andere regio’s in Nederland actief. Deze zomer start het project in elf steden. In iedere regio komt tijdens de kick out een winnaar uit de bus en tijdens de landelijke finale strijden de regionale winnaars om de titel Beste ZomerOndernemer.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen