Gianni Romme bij opening Enforce GYM

Foto: Enforce

Op vrijdag 8 december wordt er in Ulvenhout een gloednieuwe PT Gym geopend en dit wordt uitgebreid gevierd met een mooi programma.

Er is een speciale spreker aanwezig bij de opening: Gianni Romme. Deze meervoudig olympisch en wereldkampioen weet wat winnen is, laat zien wat ervoor nodig is en hoe je dit mee kunt nemen in het coachen van je team op weg naar resultaat.

Vanaf 14.00 uur is er een programma voor ondernemers. De allereerste Enforce Experience zal gehouden worden.

De Enforce Experience is een sportief high-end netwerk voor bijzonder toegewijde ondernemers. Ze laten je inzien hoe je met een krachtige en fitte houding de resultaten in je leven en business kunt Enforcen en geven je direct tools om dit ook daadwerkelijk te gaan leven. Daarnaast maak je kennis met andere goalkillers binnen hun high-end netwerk. Alleen deze eerste Experience is ook voor niet leden volledig gratis te bezoeken.

PROGRAMMA ENFORCE EXPERIENCE, HIGH-END NETWERK EVENT

14:00 #Enforceyourself en opening nieuwe PT Gym Ulvenhout
14:30 Enforce Pro workout
15:30 Presentatie Gianni Romme, Voormalig Olympisch & Wereld kampioen schaatsen.
16:30 Netwerken onder het genot van een hapje & drankje en bijzonder waardevolle gesprekken.

Vanaf 18.00 uur geven ze iedereen de mogelijkheid om op hun unieke nieuwe locatie in Ulvenhout Enforce te laten ervaren.

  • Lees meer: Sportpark Jeugdland is een van de trainingslocaties voor De Afvalrace. Het is vanaf heden mogelijk om je hiervoor op te geven.

Enforce is een sportbeleving en een levensstijl die je helpt stap voor stap het leven te creëren wat je graag zou willen. Samen met andere Enforcers zet je de eerste stap om jezelf uit te gaan dagen en heb je allemaal hetzelfde doel. Jezelf overtreffen en keihard werken aan dat waar je naartoe wilt. Om zulke krachtige resultaten te kunnen bereiken werken we alleen met mensen die echt bereid zijn patronen te willen doorbreken. Doorzetters die keihard willen werken. Mensen die de ballen hebben om voor zichzelf te kiezen en heel bewust de keuze maken om te zijn zoals ze willen zijn.

Tijdens de opening laten ze jullie kennismaken met de nieuwe high-end locatie, ervaar je een bijzonder effectieve workout en geven ze je direct tools waarmee jij impact kunt gaan maken. Wordt fit, blijf fit en leef je volledige potentie.

PROGRAMMA ENFORCE FIT WORKOUTS
Vrijdag 8 december 2017, locatie Sportpark Jeugdland t Ulvenhout

Tijden Enforce Fit workouts / Enforce Run workouts
18:00 uur Get Fit workout level 1 (starters)
18:30 uur Be Fit workout level 2 (gevorderden) /Enforce Run level 1 (starters)
19:00 uur Get Fit workout level 1 (starters)
19:30 uur Be Fit workout level 2 (gevorderden) /Enforce Run level 2 (gevorderden)
20:00 uur Top Fit workout level 3, Workout challenge

De workouts duren inclusief coaching 60 min. Er is maximaal plaats voor 8 personen per training. Ook verzorgen ze een gezonde snack en een drankje.

MELD JE AAN

Je aanmelding is een krachtige belofte om er ook daadwerkelijk bij aanwezig te zijn. Het zal een bijzonder waardevolle middag en avond gaan zijn.

Aanmelden kan via de onderstaande links:

Reacties

article
217186
Gianni Romme bij opening Enforce PT GYM in Ulvenhout
Op vrijdag 8 december wordt er in Ulvenhout een gloednieuwe PT Gym geopend en dit
https://breda.nieuws.nl/zakelijk/217186/gianni-romme-opening-enforce-pt-gym/
2017-12-04T17:13:21+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/55/2017/12/04171256/enforce-opening-breda.jpg
afvalrace, jeugdland
Afvalrace, Sport, Zakelijk