Synergy by Startups

Foto: Rabobank

Deel je concept, spar met ondernemers uit verschillende vakgebieden en breid zowel je on- als offline netwerk uit!

Kom je er even niet uit? Wil je nieuwe ideeën opdoen of juist je idee pitchen tegenover een jury? Het kan allemaal a.s. 26 januari op het geheel vernieuwende evenement: ‘Synergy by Startups’ dat in samenwerking met de Rabobank en Avans hogeschool Breda is georganiseerd.

Dagindeling

  • 14.15 – 14.45 uur; aanvang en ontvangst;
  • 14.45 – 15.00 uur; opening door Avans;
  • 15.00 – 15.45 uur; gastspreker Arnold Sporrel: CEO MediaMarkt Nederland
  • 15.45 – 16.45 uur; LinkedIn workshop: Peter Hoogewoning: LinkedIn Expert
  • 16.45 – 17.45 uur: borrel.

Aanmeldingsmail: [email protected]

Ben je enthousiast? Meld je dan nu aan via bovenstaande mail. Haast je wel, er zijn nog 50 stuks van 100 slots beschikbaar. Beschrijf kort wie je bent en wat je idee/bedrijf is en wat je uit de dag wilt halen. Wij zorgen voor een breed scala aan ervaren ondernemers zodat jij met de juiste persoon in contact komt.

Uniek is dat er parallel aan het programma een dragons’ den wordt georganiseerd op de 1e verdieping in het kantoor van de Rabobank. 12 Avans studenten pitchen een ondernemersplan en hebben het lef en de ambitie om een jury te overtuigen. De jury bestaat uit recruiters, lokale ondernemers, startups en crowdfunders. Dit gedeelte is besloten, de winnaar wordt aan het einde van het programma bekend gemaakt. Tijdens de borrel zijn er ook lokale ondernemers uitgenodigd om studenten te ontmoeten en te netwerken.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden