Truck & Trailer Groep Hazeldonk-Waalwijk wordt Rugee Automotive

Foto: Rugee Automotive

Truck & Trailer Groep Hazeldonk-Waalwijk gaat per 1 april 2018 verder onder de naam Rugee Automotive. Rugee – afgekort RG – staat voor Rüttchen-Geerts, de achternamen van de grootouders van eigenaren Bouke en Stijn Rüttchen en ooit de naam van één van de familiebedrijven.

“We merkten dat de naam Truck & Trailer Groep de lading van onze werkzaamheden niet meer dekten”, aldus Bouke “we zijn veel meer gaan doen dan alleen Trucks & Trailers. Ook voor bijvoorbeeld de aanschaf van personen- en bestelwagens kun je bij ons namelijk uitstekend terecht, maar ook leasen is inmiddels mogelijk via RG Lease. We hebben daarom samen met een adviesbureau een onderzoek gedaan naar onze positie in de markt en opnieuw onze strategie bepaald hoe we ons in de markt willen profileren. Daaruit kwam als conclusie dat de uitstraling van ons bedrijf in de naam en logo niet aansluit bij de producten en diensten die we aanbieden en ook niet bij de ambitie die wij hebben”.

“Rugee is van oudsher een bekende naam in Breda en omgeving en wij zijn er trots op dat wij deze naam wederom gaan gebruiken” volgens Stijn. “Er is maar één Rugee en met deze naam hebben we ook meteen een mooi verhaal” Daarmee zijn we klaar voor de toekomst en daarvoor hebben wij grootse plannen”.

Ondernemen zit in het bloed van de familie Rüttchen. Opa en oma – Hein en Nelly Rüttchen -oprichter van het huidige Rüttchen Automotive, later overgenomen door de tweede generatie en uitgegroeid tot een organisatie met 7 vestigingen en 350 personeelsleden. Met de overname in 2016 van Rüttchen Automotive door de Louwman Dealer Group. besloten Bouke en Stijn beiden om hun carrière elders voort te zetten.

Eind 2016 startte Stijn Rüttchen bij Truck & Trailer Groep Waalwijk en Hazeldonk waarna Bouke hem in 2017 bij kwam staan voor de commerciële zaken. Eind 2017 hebben de broers de bedrijven overgenomen van de tweede generatie van de Rüttchen familie. Sindsdien hebben zij niet stil gezeten en zijn volop bezig met het verder ontwikkelen en uitbreiden van hun bedrijf.

Truck & Trailer Groep Waalwijk/Hazeldonk was vanaf juni 2012 onderdeel van Truck & Trailer Groep Nederland. Het bedrijf, gevestigd in Waalwijk en Hazeldonk heeft inmiddels 30 medewerkers in dienst.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden